Nnywellness.com

Hvordan reparerer en svaie Bar foring på 1994 Nissan stifinner?


Svaie bar i din 1994 Nissan Pathfinder er utformet for å begrense kroppen rulle av SUV i en sving forårsaket av vekten overføring og hjuloppheng komprimering uten å påvirke turen kvalitet mens du kjører i en rett linje. Resultatet er et kjøretøy som har en stiffer suspensjon i en sving uten harde turen forbundet med stivere spiralfjærer under kjøring i en rett linje. Når foringer som pute monteringsbraketter av svaie baren slitasje og svekkes, handlingen av svaie baren er forsinket, og i ekstreme tilfeller suspensjon kan bli ustabilt.

Instruksjoner

• Heve en forhjul av bakken med et gulv jack plassert under fremre nedre kontroll arm nær hjulet. Sted en jack står under rammen. Sette på parkeringsbremsen. Blokkere bakhjulene med hjulet parkeringsklosser.

• Ta av gamle foringer ved å fjerne to 12 mm skruene som fester foringer i rammen av lastebilen bruker socket og ratchet. Fjern låsemutteren fra lang bolten som festes slutten link foringer til nedre kontroll arm i den ene enden av koblingen og svaie bar på den andre enden av koblingen ved hjelp av en 12 mm støpsel og ratchet. Hold i den andre enden av bolten med en 13 mm skiftenøkkel under fjerning låsemutteren.

• Lirke ned på svaie bar bruker en snuse bar og slip foringer av svaie bar. Slutten link foringer vil slippe fra svaie baren når det er trukket ut.

• En liten dab av silikon fett gjelder nye foringen og slip den over svaie baren. Installere foring braketten og sikre foringen til rammen med 12 mm skruene. Slip nye fôringene på koblingen slutten og installere lang bolt og låsemutteren å sikre koblingen til kontroll arm og svaie bar. Stram alle muttere og bolter sikkert.