Nnywellness.com

Design Ideas for en DVD-spiller med en veggmontert TV


Design Ideas for en DVD-spiller med en veggmontert TV

Veggmontert TV gir et plassbesparende alternativ for rom samt en mer estetisk appell enn eldre, tykkere modeller. Omfangsrik DVD-spillere som er koblet til de mur-montert TVer kan virke som en dekorere utfordring som de kan stikke betydelig i sammenligning. Det finnes en rekke ideer som kan skjule DVD-spilleren eller minimere dens opptreden. Disse ideene kan arbeide med enhver stil møbler.

TV-stativ

Heng TVEN på veggen, og Plasser en standard TV-stativ under den. Mens dette kan synes å nederlaget formålet faktisk montere den på veggen, kan du bruke toppen av stativet for å vise pyntegjenstander. Bruk hyllene under plassere DVD-spilleren. Alle typer ledninger som kjører til TV kan være kamuflert av ledningen dekker tilgjengelig på de fleste oppussing butikker.

Flytende hylle

Flytende hyller er hyllene som henger på veggen og skjule alle monteringsbrakettene og materiale. Faktiske sokkelen er bare synlig del. Dette kan gjøre en attraktiv design alternativet Lagre DVD-spilleren. Du kan montere en flytende hylle i en rekke steder rundt veggmontert TV. Sette den under TV for mest vanlige. Være sikker på å kjøpe en hylle som er dypt nok og bred nok til å betjene DVD-spilleren.

Innebygd hylle

Det kan være mulig å bygge en i-vegg hylle å lagre DVD-spilleren i noen hjem. Når riktig planlagt, en dyktig snekker kan tilpasset gjør en liten kupé i veggen for lagring. Inkluder en dør for å skjule DVD-spilleren hvis ønskelig. Du kan montere TV over rommet. Dette design idé er enklest å implementere i et hus som det bygges. Det kan være et betydelig prosjekt i boliger som er allerede bygget.

TV/DVD monteringsutstyr

Du kan kjøpe maskinvare for å montere TVen på veggen som inneholder også innebygd hyller for å holde tilbehør som en DVD-spiller. Dette kan også inneholde en måte å skjule ledninger innenfor hylle braketten. Dette alternativet gir en løsning til de som bor i små områder som ikke har plass til store biter av møbler å holde DVD-spilleren.