Nnywellness.com

Instruksjoner for TiVo Peanut fjernkontrollen


Det TiVo fjern administrere, også kjent som "Peanut" på grunn av sin form, gir tilgang til funksjonene til TV-apparatet enheten. Peanut kan også brukes til å styre fjernsynet TiVo er knyttet til, på samme måte som en universell fjernkontroll. Fremgangsmåten for å konfigurere Peanut slik at den kan brukes til å styre TV er enkelt og krever ikke noen kunnskap om hvordan TV fungerer med egen fjernkontroll.

Instruksjoner

• Slå TVEN på. Slå TiVo bruke Peanut ekstern. Velg alternativet "Fjernkontroll Setup" fra "TiVO Central (dvs. skjermbildet viktigste kontrollen). Velg "Innstillinger," etterfulgt av "Fjernkontroll."

• Velg «del 1: TV for strøm, volum og demping "fra alternativene presentert på skjermen. Velg navn/produsenten av TVEN som er koblet til TiVo fra valglisten presentert. Følger du skjermbildene for å Peanut kunne kontrollere TV-programmet. Tilbake til "TiVO Central" når du er ferdig.

• Gjør følgende i stedet hvis TVEN ikke er oppført: dekker fronten av Peanut der den infrarøde sensoren er plassert med hånden. Trykk og hold knappene "TiVo" og "Power" sammen. Slipp knappene når det røde lyset på Peanut at har belyst har gått ut. Fjerne deg fra fronten av Peanut.

• Angi følgende nummertastene på Peanut: 0, 9, 9, 9.

• Trykk "Channel Up" pad gjentatte ganger hver to sekunder til TVEN slår seg av. Trykk på Enter-knappen én gang.