Nnywellness.com

Hvordan erstatte Clutch Slave sylinderen i en Hyundai Excel


Skifte clutch slave sylinderen på en Hyundai Excel er ikke vanskelig, men det krever assistent til hjelp i blødning luften ut av hydrauliske linjene. Slave sylinderen er på siden av manuell girkasse. Det er laget av støpejern og holdt på plass av to bolter. Jobben kan utføres i under en time.

Instruksjoner

• Jekke opp Excel og stedet jack står under rammen. Lavere bilen på tribunene, og kontroller at den er stabil. Finn slave sylinderen av følgende stål linjen fra clutch master sylinder på slave sylinderen. Clutch master sylinder er boltet til brannmuren ved brems master sylinder. Det er bare en stål ledning som forlater clutch master sylinder.

• Løsne fakkel mutteren som bærer hydraulikkoljen på slave sylinderen. Husk å bruke en linje fastnøkkel designet for å bruke selv dreiemoment på mutteren for å hindre mutteren sklir. Fange væsken i et drypp kokekaret. Fjerne linjen--er forsiktig med å bøye eller bøyes det - som vil gjøre det ubrukelig. Bruk en 3/8-tommers socket og fjerne to festebolter. Avsette gamle stavkirke sylinderen.

• Monter nye slave sylinderen ved hånden innstramming to montering bolter. La sylinderen løs å tillate bevegelse. Dette vil hjelpe i å starte supply linjen til gjengede porten. Kontroller at linjen er rett fordi fakkel nøtter kan lett bli kryss-gjenger. En gang det startes fullt og hånd stramt, fullt boltene montering for å sikre slave sylinderen til overføring. Fullfør stramme fakkel mutteren med en fakkel mutter fastnøkkel.

• Fyll clutch master sylinder med bremsevæske og har en assistent operere clutch flere ganger til pumpen væske på slave sylinderen. Spør hjelperen å holde jevn trykk på clutchpedalen og løsne bleeder ventilen. Dette vil tillate luft og hydraulisk væske å flykte. Spør hjelperen å operere clutch igjen å teste clutch pedal integritet. Har hjelperen trykksatt igjen mens bleeder ventilen åpnes. Kontroller at det er ingen luft i linjen eller slave sylinderen. Fortsett denne prosessen inntil clutchpedalen er fast og ingen luft finnes.

• Senk bilen til bakken ved oppjekking det og fjerne jack står. Se etter væske lekkasjer og opererer clutch flere ganger. Starte bilen og test kjøre den sørge for clutch fungerer.

Tips og advarsler

  • Hvis koblingen er fortsatt ubrukelige etter installere clutch slave sylinderen, kan problemet skyldes clutch master sylinder. Dette er ofte erstattet med slave sylinderen.