Nnywellness.com

Hvordan å digitalisere Hi8 kassetter


Hvordan å digitalisere Hi8 kassetter

Den raske fremskritt i teknologi betyr at kvaliteten på hjemmevideo innspillinger har konsekvent gått opp gjennom årene, og i dag kan selv rival kvaliteten på kringkaste video. Hva dette betyr, er imidlertid at du har en boks med spesiell filmer som du ikke lenger kunne spille og dele på nyere digitale utstyret. Det er fagfolk som tilbyr digitaliseringstjenester, men hvis du fortsatt har videokameraet Hi8 eller spilleren og en nyere digitalt videokamera, kan kan du konvertere din analog til digital deg gratis.

Instruksjoner

• Kontroller om kameraer bruke S-Video eller kompositt tilkoblinger for overføring av video. Du kan fastslå ved å finne AV inn/ut-portene på begge videokameraer. En kompositt-tilkobling er samme størrelse som hodetelefonutgang og vanligvis farget gul. En S-Video-tilkobling er større, runde, og har fem små hull i den.

• Sette Hi8 kassetten inn i analogt kamera eller Hi8 spiller.

• Plugg i S-Video eller sammensatt kabel inn i videokameraet eller Hi8 spiller. Det vil være en slot for dette merket AV inn/ut eller AV-utgang på maskinen. Koble den andre enden av kabelen til det digitale videokameraet i sporet merket AV inn/ut eller AV i.

• Trykk på opptaksknappen på det digitale videokameraet. Trykk play på Hi8 spilleren eller videokamera. La innspillingen spille før det er ferdig; Når det er, trykk stop først på Hi8 maskin, så på det digitale videokameraet. Analoge opptak har nå blitt digitalisert på det digitale videokameraet. Alt som gjenstår er å overføre den til datamaskinen.

• Koble USB- eller FireWire-kabelen til den tilsvarende kontakten på det digitale videokameraet, og koble den andre enden inn i datamaskinen. Det følgende er nøyaktig samme prosess som overfører ny digital video fra videokameraet til datamaskinen.

• Åpne opp video overføring og redigering programvaren som fulgte med ditt digitale videokamera. Sannsynlig åpnes automatisk når kabelen fra videokameraet er koblet til datamaskinen. Lagre filen som ble spilt inn fra din Hi8 kassett på datamaskinen. Du har nå en digital fil som kan redigeres, lastet opp eller brennes på en DVD.