Nnywellness.com

Hvordan installere en ettermarkedet luftinntak


Installere en ettermarkedet luftinntak i din bil eller lastebil er ikke bare lett og kan gjøres i en ettermiddag, men gir også bedre drivstofføkonomi og mer hestekrefter. Med de riktige verktøyene og et godt sett med instruksjoner, kan du oppgradere din luftinntak system raskt og enkelt.

Instruksjoner

• Samle spesifikasjon informasjonen for kjøretøyet. Dette bør inkludere år, merke, modell og motortype. Hvis du allerede har ettermarkedet deler, skriv dem ned for. Denne informasjonen vil hjelpe deg finne det rette ettermarkedet luftinntak systemet for bilen. Ta informasjonen til en auto deler butikken eller kjøpe inntak systemet online.

• Les produsentens instruksjoner som følger med inntak systemet. Dette vil være det viktigste settet med instruksjoner som du får som det vil være spesielt for bil og inntak systemet.

• La motoren avkjøles helt. Starter med den negative terminalen, trekk ut batteriet.

• Fjern det lager luftinntak systemet i henhold til instruksjonene i bilens reparasjon manuell. Dette bør inkludere luftfilteret, air filter casing, slangen boksen air filter, en rekke slangeklemmer og et par av sensorer som må håndteres forsiktig.

• Avsette gamle inntak systemet. Ikke kast før du har riktig inspisert og installert det nye inntak systemet. Installere nye inntak systemet ifølge instruksjonene fra produsenten. Se på bilen reparasjon håndboken for mer informasjon. Sjekk inntak for lekerom. Må strammes i montering ikke treffe andre komponenter i motor-bukten.

• Re-installere batteri terminalene og senk bilen utenfor jack står eller annen støtteenhet. Starte bilen og ta det for en prøvekjøring. Holde radioen av for å lytte for ukjente lyder eller andre indikasjoner på en installasjon.