Nnywellness.com

Vanlige problemer med 1992 Honda Accord LX


Vanlige problemer med 1992 Honda Accord LX

Honda avtalen har vanligvis et rykte som pålitelig biler; Imidlertid er 1992 Honda Accord LX kjent for å ha noen tilbakevendende problemer. Disse problemene gjelder vanligvis starte bilen, inkludert pakning problemer, en defekt viktigste relé/Distributør og en manglende evne til gnister for å komme ut av bilens tennplugger.

Pakninger

Hovedproblemet med pakninger av en Honda LX ligger i valve pumpedekselet pakning. Denne typen pakning fungerer som en tetningsmasse som beskytter motoren. Uten ventil pumpedekselet pakning, vil motoren på Honda LX trolig bli mer utsatt for lekkasjer av kjølevæske eller olje.

Viktigste relé

Den viktigste reléet av en Honda Accord LX ligger i oversikten over cruise kontroll-knappen. For å se den viktigste reléet, må du midlertidig fjerne boksen cruise kontroll. En sprakk viktigste stafett vil ikke kunne ventilere varmen som genereres av bilen.

Tennplugger

Tennplugger unnlater å avgi gnister vil ofte skyldes problemer med hodet pakning som beskrevet ovenfor. En defekt hodet pakning kan påvirke ytelsen til hele bilen. Hvis utskifting av av tennpluggene fortsatt ikke gi gnister, må du sannsynligvis å få en ny leder pakning også.