Nnywellness.com

Verktøyet Trailer belysning reglene i Iowa


Verktøyet Trailer belysning reglene i Iowa

Tilstrekkelig belysning på en trailer ble tauet på motorveien varsler drivere handlinger av slep kjøretøy. Driveren taue en tilhenger kan anta at •baklysene slep kjøretøy vil være synlig for kjøretøyer etter bak, men disse lysene er faktisk skjult av tilhengeren ble tauet. Stater, som Iowa har regler for å sikre sikkerheten til sjåførene presentert med denne situasjonen.

Statlige regler

Siden det er bestemt føderale regelverket plasseringen av verktøyet trailer lys, er statens juridisk ordlyd om trailer belysning veldig enkelt. Statlige krever klaring lys fra tilhengeren som er den bredeste. Hvit, gule eller oransje reflektorer er tillatt foran tilhengeren. Lys og reflekser på baksiden av tilhengeren må rød. Baklys må brukes sammen med en hvit nummerskilt lys.

Føderale halen lys regler

Trailere er pålagt å ha to baklysene plassert så langt fra hverandre som mulig hengerens bredde, 15 til 72 inches fra bakken. Det finnes to stopp lamper også så langt fra hverandre som mulig samme avstand fra bakken. Baklys og stopp lamper er å bli rød i fargen. Det finnes to blinklys lamper så langt fra hverandre som mulig, samme avstand fra bakken, og disse kan være rød eller gul. Hale, stopp og blinklys lys kan kombineres i en enkelt lampe. Forskriften krever også to bakre reflektorer, rød i fargen, så langt fra hverandre som mulig, ligger 15 69 inches fra bakken. Det vil være en lisens Tallerken lys som er hvit i farge, plassert over eller på sidene av det bakre nummerskilt med nei minimumshøyden begrensning. Hver kategori av lys på baksiden av tilhengeren har også bestemt Society of Automotive Engineers (SAE) linse koding for å sikre riktig type linse brukes for hvert program. SAE linsen identifikasjonskodene finnes på innsiden av linsen. Eksempler på koder er jeg = blinklys, S = bremselys T = hale lampe og året av sertifisering, for eksempel 80 for 1980. Bestemte koder finnes i SAE standard J759 JUN2001, belysning identifikasjonskode.

Føderale Side markør lys regler

Trailere er pålagt å ha to baksiden markør lamper ligger så langt tilbake som mulig med en høyde på 15 til 60 inches. Det finnes to baksiden refleks refleks plassert så langt tilbake som praktisk vendt til siden, 15 til 60 inches fra bakken. Refleks refleks omdirigere belysning fra en møtende bil frontlykter tilbake og oppover til driveren til å vise dimensjonene av trailer i mørket. Det vil være to forsiden markør lamper, gul i fargen, ligger så langt frem som mulig, minst 15 inches fra bakken. Forsiden refleks refleks på begge sider er å være gul og plassert så langt frem som praktisk mulig, 15 til 60 inches fra bakken. Alle linsene for disse lyskildene har også SAE betegnelser og deres plassering må angi bredden på tilhengeren og må være "photometrically sertifisert på installasjonsvinkelen." Dette er en teknisk term som refererer til hvordan linsen indikerer bilens tilstedeværelse og lengde. Personer som bygger en hjemmelaget trailer bør se tilgjengelige belysning og koblingsskjemaer for å sikre riktig plassering av trailer belysning lamper