Nnywellness.com

Min iPhone Will ikke Synkroniser med Outlook 2010 siden iOS 4 oppdatere


Min iPhone Will ikke Synkroniser med Outlook 2010 siden iOS 4 oppdatere

IPhone inneholder en bygget-inne sync funksjon i Microsoft-programmer inkludert Outlook, enten gjennom en Exchange-server eller iTunes. En iPhone som bruker iOS 4 oppdateringen kan lide problemer synkronisering med Outlook 2010. Det kan være en eller flere årsaker til disse synkroniseringsfeil, avhengig av hvordan iPhone synkroniseres med Outlook.

Installasjonsproblemer

Enkelte synkroniseringsproblemer skyldes konfigurasjonsproblemer. Kontroller at du har oppdatert både iOS og iTunes til de nyeste versjonene og sikre at programvaren er fremdeles satt synkronisere i iTunes. Når du kobler iPhone og lansere iTunes, klikk telefonens navn i listen "Enheter" og deretter "Info"-fanen og blar til "Kontakter." Kontroller at innstillingen er sjekket og satt til "Synkroniser kontakter med Outlook. Gjør det samme for kalendere og notater. IPhone synkronisere ikke e-post med personlige Outlook-programmet; i stedet bruker innstillingene angitt motta e-post direkte fra serveren.

iTunes eller Outlook problemer

Hvis Outlook kalendere, notater og kontakter er satt til å synkronisere, men ikke synkroniserer, skyldes kan problemet en skadet iTunes-programmet. Avinstaller og Installer iTunes for å sikre at det fungerer riktig. Kontroller at Outlook kjører riktig. Først deaktivere alle aktive tilleggene og prøver å synkronisere. Hvis problemet vedvarer, opprette en ny Vindubruker og legge til noen test kontakter eller kalenderelementer i Outlook og deretter prøver å synkronisere din ny Outlook bruker iPhone. Hvis den nye brukeren synkroniseres, kan det være et problem med innholdet i Outlook, og du bør prøve å isolere en kontakt- eller hendelsesinformasjon som kan forårsake problemet.

Oppdatere problemer

Når Apple sluppet iOS 4, inkludert det ActiveSync, en Microsoft-funksjon som lar synkronisering mellom mobile enheter og en Exchange eller Lotus Domino-server. Det store volumet av virksomheten brukere koble til sine arbeidsplassen Exchange servere noen ganger opprettet forsinkelser og forhindret synkronisering. For å lindre disse problemene befridd Eple en oppdatert konfigurasjon profil, som det også inkludert i iOS 4.01. Den oppdaterte profilen utvidet tidsavbruddsperioden for en sync-forespørselen slik at en treg tjener ville ha mer tid til å svare. Hvis du har problemer med synkronisering med en Exchange-server, kan du oppdatere iOS 4.01 eller senere.

Merk-synkroniseringsproblemer

Når et notat i Exchange har ingen innhold eller emne, forårsaker det alle Exchange notater ikke synkronisere IOS 4. Hvis notatene er de eneste unnlater å synkronisere, bør du sjekke for et notat med noe innhold eller emne og enten legge til manglende innholdet eller slette notatet.