Nnywellness.com

Hvordan identifiserer jeg 1947-1955 Chevrolet lastebiler?


Hvordan identifiserer jeg 1947-1955 Chevrolet lastebiler?

Chevrolet lastebiler produsert fra 1947 til 1955 representerer en massiv transformasjon i lette pickup lastebil markedet. Chevrolet "avansert design" pickups bar ingen likhet til pre War II arbeidshester som inneholdt oppsvulmede fendere, bug-eyed lykter og nesten ingen fasiliteter i drosjer. Etterkrigs avansert design hadde lykter integrert i støtfangeren, bredere frontruter og roomier drosjer. Drosjer også omtalt oppvarming og luft sirkulasjon.

Instruksjoner

• Stå på venstre eller høyre side av panseret på 1947 til 1955 Chevrolet-truck og inspisere serienummer under "Chevrolet" skiltet. Identifisere størrelsen på lastebilen av nummeret: 3104 for halv-tonns (116-tommers akselavstand), 3604 for tre-quarter-tonns (125,25-tommers akselavstand) eller 3804 til ett-tonns (137-tommers akselavstand).

• Stå foran på bilen og undersøke frontgrill. 1947 til 1953-modellene har fem chrome vannrette stolper over grillen, eller en alternativ store tykke enkelt vannrett Grill bar delt i to av en kort enkelt loddrett strek. Modellåret 1954 (selges gjennom mai 1955) har en bredere Grill åpning med en loddrett linje som bisects vannrett krom og kommer til et punkt i midten. Over grillen (møte panseret) er en separat krom trim.

• Løfter panseret og undersøke motoren. Opprinnelige 1947 til 1953 Chevy lastebiler funksjonen en innebygd sekssylindret motor. Sylindere vil være i en rett linje fra foran til bak. Motorens sylindervolum er 215.5 kubikk tommer.

• Sitte i førersetet av førerhuset og ta tak i skiftet lever på kolonnen rattet eller på gulvet til høyre. Skyv clutch med venstre fot og Skift spaken oppover til første gear på enten girspaken. Følg til andre gear på enten spaken. Push skiftet lever fremover og opp for å angi tredje utstyr på styringen kolonnen versjon. Skyve den utstyr til retten og på gulvet versjon å angi tredje utstyr. Hvis du ikke trekke til en fjerde gear på begge versjonene, er overføring en tre-trinns. Hvis det er en fjerde posisjon, er det en firetrinns manuell girkasse.

• Måle boksen Last. Den halv-tonns er lasten 78 inches lang, mens tre-quarter-tonns modellen inneholdt en 87-tommers Last boks og ett-tonns hadde en 108-tommen boks. Alle Last boksene er 50 inches bredt og 16,25 inches høy. Tre paneler med stål strimler dekker boksen gulvene.

• Inspisere frontruten. 1947 til 1953 Chevy lastebiler har todelt frontruter. Årsmodell 1954 og senere Chevys har ett stykke frontruter. Trinn innsiden av drosjen og se på den styringsgruppe kolonnen girspaken. Automatiske girkasser, identifisert av P (Park), R (bakover), D (stasjon) og L (lav gear) på toppen av deres kolonner, er bare tilgjengelige på 1954 og senere modeller.

Tips og advarsler

  • Den enkleste måten å identifisere en gammel Chevy truck er å matche serienummeret på bilens tittel med bilen identifikasjon nummer (VIN) stemplet på venstre døra innlegget. Matche VIN med publiserte Chevrolet VIN tall å plassere modellåret.
  • Deler og utstyr endres ofte over tiår på gamle lastebiler. Selv VINs kan være tapt eller forandres. En visuell inspeksjon er alltid viktig å bestemme ektheten.