Nnywellness.com

Hvordan kan jeg sjekke dynamoen på en 1997 Nissan SE plukke opp?


Hvordan kan jeg sjekke dynamoen på en 1997 Nissan SE plukke opp?

1997 Nissan SE pickupen har fire innebygde stempelet kamre, en overliggende kamaksler og tre ventiler for hver sylinder. Kraften bak motoren er dynamoen. Uten dynamoen, batteriet ville ikke ha makt til å sveive motoren og ikke noen av elektriske anlegg ville arbeide. Sjekk dynamoen ofte for å sikre at det fungerer. Testing dynamoen er enkel og krever bare en volt-meter, en rimelig verktøy tilgjengelig på de fleste auto deler butikker.

Instruksjoner

• Finn batteriet under panseret på Nissan. Batteriet er på førersiden av bilen, nær fender.

• Knytte volt meter kablene til positivt (rød) og negative (svart) batteri terminal innlegg, med motoren. Du vil merke en lesning på meter skjermen. Måleren tester automatisk strømmen i batteriet. En godt batteri lesing bør være mellom 12.5 og 12,8 volt.

• Skru av Nissan motor og sjekk lesing på volt meter igjen. Mens motoren går, vises spenningen lese i dynamoen på skjermen. En god Dynamo lesing er mellom 13.6 og 14,3 volt. En lavere lesing er et tegn på en svak Dynamo.

Tips og advarsler

  • Auto deler forhandlere som automatisk sone og Advance Auto Parts vil sjekke dynamoen gratis.
  • Kontroller at batterikablene er tettsittende og fri for korrosjon. Dårlig forbindelse tvinger dynamoen jobbe hardere for å gi batteriet en kostnad.
  • Bruk forholdsregler når du arbeider rundt en kjører motoren.