Nnywellness.com

Hvordan skrive en tekst eventyrspill for iPhone


"Valg av spill" tilbyr for tiden fire tekst via iPhone App Store: "Valg av Dragon", "Valg av Vampire", "Valg av Romance" og "Valget av bredsider". Spill alle deler kvalitet skriver og en struktur basert på den gratis ChoiceScript programmeringsspråk. Du trenger ikke å være programmerer å lære å bruke ChoiceScript.

Instruksjoner

• Før du begynner å skrive ditt eget spill, spille "Valg av the Dragon" og følge nøye med på spørsmålene og skrivestil. Spille gjennom et par ganger om nødvendig.

• Last ned gratis ChoiceScript programmeringsspråket fra koblingen i ressurser. Les dokumentasjonen på området for å komme i gang med språket. Hvis du trenger mer hjelp, er det nytte tilgjengelig.

• Skrive ut dine spørsmål og svar for hånd før du prøver å skrive dem inn ChoiceScript. Kontroller at du over hvordan hvert spørsmål fører til en annen bane i spillet. Du kan bruke notatkort eller post-its for enklere kartlegging.

• Når spørsmålene er klar, innspill dem til ChoiceScript programmet som ledes av dokumentasjonen. Ikke mist motet hvis det tar en stund å finne ut først. Du får taket på det med praksis.

• Når spillet er ferdig, spille det for å sørge for at det spiller ut slik du vil den skal. Sende noen venner spillet å la dem teste den så godt.

• Sende ferdige spillet til "Valg av spill". Hvis de anser det verdig publisering, vil de vert det for deg. Denne tjenesten omfatter et nettsted med annonser og salg gjennom iPhone App Store. Du får 75% av inntektene fra spillet, som er en veldig god kutt vurderer "Valg av spill" vil markedsføre det for deg.