Nnywellness.com

Hvordan lage iTunes til en ringetone


Hvordan lage iTunes til en ringetone

Fra rullende å retning swap er iPhone rik på funksjoner og funksjonalitet. De fleste brukere er klar over hvordan å kjøpe musikk på iTunes og overføre musikk til iPhone. Mange brukere vet ikke, men at iTunes musikk kan konverteres til ringetoner for bruk med en iPhone gjennom noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Klikk "Start", og klikk deretter koblingen iTunes programmet på hurtigmenyen programmer starte iTunes.

• Naviger til sangen du vil konvertere til en ringetone. Spille en lydfil og finne som del av sangen vil bli brukt til ringetone. Merk tiden for begynnelsen og slutten av ønsket ringetone klippet.

• Høyreklikk på sangen fra iTunes grensesnittet. Velg "Vis Info" på hurtigmenyen, klikk på "Alternativer"-kategorien i Vis Info-grensesnittet. Skriv inn Start Time for ringetonen i boksen Start Time. Skriv inn sluttidspunktet for ringetonen i boksen stopptid. Kontroller at lengden på ringetonen ikke overstiger 40 sekunder. Klikk på "OK"-knappen.

• Høyreklikk på sangen en gang, og velg alternativet "Konvertere utvalget til AAC". Lagre ringetonen med et nytt navn. Igjen, høyreklikk på den nye ringetonen og velge alternativet "Slett". Velg alternativet "Holde filer". Klikk "OK" for å utføre operasjonen.

• Åpen Vinduer Utforske, og navigere til den nye ringetone-filen. Filen vil vanligvis bli plassert i brukere > iTunes > iTunes Music-mappen, under en undermappe i navnet. Den nye ringetonen har filtypen M4A. Endre filtypen til .m4r ved å høyreklikke filen og velge alternativet "Rename". Dette er formatet som standard ringetone for iPhone.

• Dobbeltklikk ny ringetone. ITunes vil automatisk legge til filen i mappen iTunes ringetoner i iTunes musikkbiblioteket.

• Koble iPhone til datamaskinen og utføre en synkroniseringsoperasjon. Ringetone vil automatisk bli lagt til iPhone. Fest ringetonen til en funksjon på telefonen og test.