Nnywellness.com

Hvordan å stoppe lekker bil dekk


Hvordan å stoppe lekker bil dekk

En lekkasje i bil dekkene kan medføre en dyr tur til mekanikeren etter en plugg. For å spare tid og penger, kan du enkelt koble en lekker bil dekk hjemme for under $10. Dekk reparasjon kits er tilgjengelig på de fleste maskinvare og bilbransjen butikker, eller selv i bilindustrien delen av større rabatt butikker. Bruke kit er en enkel og rask prosedyre.

Instruksjoner

• Finn objektet som forårsaker lekkasjen i din dekk. Se etter bergarter, spiker eller biter av glass i dekk overflaten.

• Åpne dekk reparasjonssett, som inneholder plugger, en rasp for punktering hullet og plugg inserter. Slutten av plug inserter ser ut som en stor nål. Tråd blant pluggene gjennom åpningen på slutten av plug inserter. Angi inserter og Raspen ved din dekk.

• Godt forstå objektet med din tang og trekk den. Hell noen flaskevann på stedet og vente å se hvis vannet bobler. I så fall har punktering gått gjennom dekket helt. Hvis det ikke boble, punktering lekker ikke, og du må se etter et annet objekt. Gjenta dette til du finner lekkasjen.

• Den skarpe enden av Raspen inn punktering hullet og flytte den opp og ned et dusin ganger. Dette jevner ut størrelsen på hullet og vil gjøre det enklere å sette inn pluggen.

• Langsomt inn plugg inserter punktering hullet til 1/2-inch av seg selv er fortsatt over hullet. Dra opp på inserter raskt å løslate pluggen. Bruk din tang til å klippe av eventuelle overskytende plugg.

• Følg instruksjonene på dine kan av Fix-A-Flat å fornye dekk, hvis nødvendig. Generelt du koble munnstykket av produktet til luft munnstykke av dekket og trykker på avtrekkeren for å fylle dekket med produktet.