Nnywellness.com

Hvor å fastsette bøyd Pins på et Canon Digital Rebel kamera


Hvor å fastsette bøyd Pins på et Canon Digital Rebel kamera

Bestemmer bøyde pinner på en Canon digital Rebel kameraet kan gjøres på to måter. Først er å sende kameraet til en profesjonell reparasjon tekniker som er utdannet til riktig reparere kameraet. Men dette kan være dyrt, og hvis bøyningsvinkelen på pinnene ikke er dramatiske, du kunne gjøre det selv. Fortsett med forsiktighet hvis du velger denne ruten, som pinnene er svært skjøre og brukes til å overføre bildedata fra kameraet til flash-kort som er i hovedsak fungerer som negative i kameraet.

Instruksjoner

• Bruk en penn lys og studere graden pinnene er bøyd og hvor mange er på plass. Alvorlighetsgraden av svingen i disse pins bør diktere om du sende kameraet til en reparasjon tekniker eller forsøke å fikse det selv. En lokale foto butikk kan henvise deg til riktig reparere person. Hvis du er en profesjonell fotograf, Canon tilbyr en spesiell tjeneste for reparasjoner med rabatter og rask tjenester.

• Slå av kameraet før du justerer pinnene. Ta en liten, tynn bladet fra en lomme kniv eller lignende gjenstander og sett den mellom de bøyde pinnene. Vær forsiktig når plassere kniven inn i kameraet og ikke bøye noen ekstra pins. Hvis du har tilgang til et par pinsett med lang og tynn tang, kan du bruke disse i stedet for kniv mer kontroll i bøying prosessen.

• Forsiktig og minimal press på kniven, trykk pinnene fra hverandre inntil de er igjen rett. Dette trinnet er avgjørende; Hvis for mye press, pinnene vil bryte og du står overfor et svært kostbare reparasjoner som kan overstige verdien av kameraet.

• Sett inn et compact flash-kort, som er fri for rusk, i kameraet å teste pinnene. Hvis det er rusk i hullene på kanten av kortet, hvor kameraet pinnene inn kortet til å overføre data fra kameraet, vil pinnene bøye. Hvis du forsiktig sett kortet og det vil ikke skyve riktig inn i kameraet, Tving ikke kortet eller pinnene vil bryte. Undersøke pinnene igjen og forsiktig flytte dem og sett kortet til alle pinnene passer nøyaktig til kortet. Slå på kameraet og test kortet ved å ta flere bilder. Hvis pinnene ikke fungerer riktig, bildet kan overføres ikke til kortet og viser en "feil"-melding på kameraets LCD-skjermen.