Nnywellness.com

Hvordan endre en Clutch på en Jeep


Jeep er en langvarig, pålitelig firehjulstrekk kjøretøy som har en rekke aftermarkert deler og utfører godt forbi 100.000 miles grove bruk. En spesiell del som får mye misbruk er clutch. Brukes til å "slip" langs i rock fylt raviner, eller droppet på full gass for å få opp et bakkeløp, clutch tendens til å være en del som må erstattes litt oftere enn andre deler. Endre en Jeep clutch er litt mer komplisert enn andre reparerer "hjemme", men med litt kunnskap noe uerfarne mekaniker kan takle denne oppgaven.

Instruksjoner

• Jack foran jeep og støtte det med jack står. Gjennomgå under foran Jeep og bruke socket skiftenøkkelen for å fjerne de to sølv skli platene dekke bunnen av overførings overføring saken.

• Bruk kontakten støtter nederst ved overføring og deretter fjerne overføre små bolter med socket wrench. Sakte senke overføring saken ned med jack å avsløre clutch platene.

• Skyv clutch plater av overføring saken og skyv den nye clutchen på plass. Sakte heve overføring saken opp på plass og ernes med halvmåneformet fastnøkkel.

• Feste skli plater og deretter sakte senke Jeep ned av jack står. Oppstart Jeep, se hvordan det går, og sørge for at det vil skifte gjennom alle sine tannhjul riktig.

Tips og advarsler

  • Vær sikker på har Jeeps parkeringsbremsen engasjert når arbeider under av holde fra ruller av jack står på deg.