Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Apple iPod Shuffle


Hvordan fungerer en Apple iPod Shuffle

IPod shuffle er den mest kompakte iPoden og den eneste nylige typen uten en skjerm. Denne mangelen på en skjerm gjør manøvrering rundt shuffle mindre intuitivt. Når du finne ut hvordan du arbeider iPod shuffle, skjønt, vil du kunne bruke det raskt og enkelt. Shuffle har en klipp som enkelt festes til stroppen av en pose eller kaste klærne så du kan bruke iPod mens du trener eller mens hendene er opptatt.

Instruksjoner

• Slå iPod shuffle på med strømbryteren på øverst til venstre. Vil du se et lite grønt lys (Hvis du ikke gjør det, må du shuffle belastes).

• Trykk spill av/Pause - midten av klikkehjulet. Dette starter shuffle på den første sangen i listen eller den siste sangen det spilte når apparatet ble slått.

• Se på toppen av shuffle. Mellom hodetelefonkontakt og makt er bryteren en annen liten bryter. Den ovale siden betyr sangene spilles i rekkefølge og overlappende pilene mener sangene vil shuffle tilfeldig. Velg en basert på om du vil lytte til sanger etter artist og album eller tilfeldig.

• Trykk på venstre og høyre side av klikkehjulet (fremover og bakover piler) å gå frem og tilbake i sanglisten.

• Trykk toppen og bunnen av klikkehjulet ("+" og "-") å skru volumet opp og ned.

• Hold nede "Play"-knappen i flere sekunder å "låse" iPod slik at ingen av knappene fungerer. Her finner du det grønne lyset blinker flere ganger. Holde det nede i flere sekunder å låse den.