Nnywellness.com

Tilbakestille volumbegrensningen på iPod Nano


Tilbakestille volumbegrensningen på iPod Nano

Tilbakestille volumbegrensningen på iPod Nano påvirker alt du lytter til, fra musikk til lydbøker. Du kan justere volumet for hver enkelt vare på din Nano bruke klikkehjulet, men oppturer og nedturer av lyden vil avhenge av generelle volumbegrensningen innstilling. Volumnivåer varierer med forskjellige ørepropper hodetelefoner og bruke eksterne enheter som docking-stasjon for å spille på iPod Nano vil også gi variasjoner i volumet.

Instruksjoner

• Trykk en knapp på iPod nanos klikkehjulet og slå den på. Trykk på "meny"-knappen på toppen av klikkehjulet fram på iPodmenyen.

• Velg "Innstillinger" fra denne menyen ved å bla ned til "Innstillinger" er markert, klikk midtknappen.

• Velg "Avspilling" fra menyen valgene som vises.

• Velg "Volum begrensninger." Kommer du til en skjerm med et høyttalersymbol og punktene som viser nivået på volumet iPod er satt på.

• Rull hjulet opp eller tilbake for å justere volumet begrenser. Trykk midtknappen og du får muligheten til å låse innstillingene ved å velge en firesifret kodelås. Dette er ikke et nødvendig skritt; Du kan klikke på "ferdig" og ferdig. Angir kombinasjonen kan du har mer kontroll over andre endringer iPod-volum grenser. Bla klikkehjulet for å velge din. Trykk midtknappen og du vil se volum grensene; justere den som du ønsker og trykk på den midterste knappen.

Tips og advarsler

  • Hvis du definerer en kombinasjon og glem det, kan du tilbakestille iPod Nano og igjen. Tilbakestille vil ikke miste noen nedlastinger, men du må gjenopprette eller tilbakestille mange av innstillingene du opprinnelig valgte da du først sette opp iPod.
  • Endre volum begrensninger på iPod Nano dekker alt på spilleren, men lydnivå sanger, lydbøker og viser vil variere avhengig av hvordan de ble registrert.