Nnywellness.com

Om Motorola sitrus


Motorola sitrus smarttelefonen treffe markedet i November 2010, og ble møtt med blandede kritikker. CNET anmeldelser, for eksempel likte telefonens enkel design og ringe kvalitet, men ble imponert med liten skjerm og nettleser. Til tross for sine kritikere, sitrus tilbyr et utvalg av funksjoner utformet for å forsterke din transportabel telefon erfaring, inkludert innebygd digitalt kamera og GPS-programmet.

Fysiske egenskaper

Motorola sitrus er 4.1 inches lang, 2,3 inches bredt og 0,6 tommer dyp og veier 3,9 oz. Dens 3-tommen tynne-film transistor akselrasjonsevner berøring skjermen mer enn 16 millioner farger på 240 x 320 piksler oppløsning. Kapasitiv berøringsskjermer reagere på elektromagnetisme avgis av menneskelig kjøtt og vil ikke svare på andre stimuli, som en penn eller viskelær tips. Sitrus er en candy bar-stil enhet, som betyr det har ingen flip eller skyve-ut komponenter. En optisk mus og berøring kan du navigere telefonens funksjoner.

Akkumulator og hukommelse

En standard lithium-ion batteri gir sitrus med til 6,3 timene av samtalen tid og opp til 300 timer eller 12.5 dager standby-tid. Disse tider rangering nedenfor syv timer gjennomsnittet for taletid og 434-timers gjennomsnittet for standby-tid tilbys av lignende enheter på markedet på utgivelsestidspunktet. Enheten har 100MB av indre hukommelse og kommer med en innebygd-kortspor som støtter microSD og microSDHC-kort opptil 32 GB utvidet minne. Med den maksimale mengden tilleggsminne som er installert, støtter sitrus en nesten ubegrenset mengde kontakter med flere telefonnumre og bilde og ringetone IDer.

Kamera og GPS

Sitrus har en 3.2-megapixel kameraet tar bilder opptil 2048 x 1,536 piksler oppløsning og er i stand til å spille inn video. Flere kamerafunksjoner, inkludert digital zoom, hvitbalanse kontroller og geotagging, gir telefonen la fotografiske funksjonalitet. Geotagging gir hvert bilde tatt av sitrus med kart og GPS koordinere data. Telefonen kommer også med et assistert GPS-program som bruker cellular tårn og satellitt signaler for å gi styringen funksjonaliteten. I samarbeid med sin A-GPS søknad gir sitrus plasseringen-basert tjenestene funksjonen kontaktinformasjon for nærliggende kommersielle og beredskap tjenester, som restauranter, bensinstasjoner og politistasjoner.

Diverse

Bygget på operativsystemet Android OS 2.1 Eclair, sitrus bruker en 528 MHz ARM 11 prosessor og en Adreno 200-grafikkprosessor. GPU fungerer som en backup-prosessor som har gitt oppgaven med å utføre komplekse beregninger som kreves av 3D-programmer, for eksempel videospill. Citrus støtter tekst, bilde, video og talemeldinger og mobil e-post gjennom tilkoblinger til IMAP4- og POP3-servere. Det gjør støtter også push e-post, som leverer innkommende e-post til telefonen og ikke krever at du logger deg på og se etter nye meldinger manuelt.