Nnywellness.com

En T-Mobile Phone fungerer med et forhåndsbetalt T-Transportabel SIM-kort?


Fordi T-Mobile bruker SIM card teknologien i begge sine forhåndsbetalt og kontrakt mobiltelefoner, T-Mobile brukere kan endre telefoner ved å bytte sine SIM-kort fra telefon til telefon. Dette er en utbredt forespørsel i forhåndsbetalte markedet, ifølge Cory Bukkila, en elektronikk gruppeleder for Eden Prairie, Minnesota, målet. Bukkila bemerket at forskuddsbetalte telefoner er ganske billig vanligvis selge for mellom $20 og $100- men på grunn av at prislappen, de mangler noen alternativer som er inkludert i dyrere kontrakt mobiltelefoner.

Funksjonen

Et SIM-kort er en liten enhet som passer inn på baksiden av en mobiltelefon. Kortet er nødvendig for å aktivere noen gjør av telefoner og lagrer personlig informasjon, inkludert kontaktinformasjon, tekstmeldinger, oppringer-ID-informasjon og andre data. WiseGeek.com sier å tenke på et SIM-kort som en "mini harddisk" for en mobiltelefon. Et forhåndsbetalt SIM-kort også lagrer all informasjonen, men det er også ansvarlig for å holde oversikt over hvor mange minutter eller dollar er igjen på en forhåndsbetalt brukerkonto.

Fordeler

Fordelen med å bruke en T-Mobile forhåndsbetalt SIM-kortet er at det kan plasseres i en T-Mobile telefon og overføre data, inkludert kontosaldo, telefonnumre og oppringer-ID-informasjon-fra telefon til telefon. Dette gjør at forhåndsbetalte kunder å oppgradere eller erstatte telefoner uten å måtte kontakte alle sine venner og familie med et nytt telefonnummer.

Grunner

Den vanligste grunnen at folk ønsker å sette deres eksisterende SIM-kortet i en annen telefon er at telefonen er gammel, ødelagt, uønsket eller en kombinasjon av tre, ifølge Bukkila. T-Mobile-kunder med en kontrakt er kvalifisert for billig eller noen ganger gratis oppgraderinger hvis de forlenge kontrakten. Forhåndsbetalte kunder, men får ikke det samme alternativet. Ifølge Bukkila, de forskuddsbetalte telefonene er ofte billigere, mer disponibel modeller som mangler mange avanserte funksjoner, derfor forhåndsbetalte brukere komme ofte mer ofte ute etter en annen telefon.

Utfordringer

De fleste detaljhandel butikker, inkludert mål-som selger kontrakt mobiltelefoner ikke er tillatt av T-Mobile å selge kontrakt telefoner til en forhåndsbetalt kunde fordi T-Mobile rabatter telefonene som en måte å lokke kunder til en kontrakt, sier Bukkila. Han legger til at forhandlere som ikke selger kontrakter og nettsteder som E-bay er de beste alternativene for å få en høy-end telefon for bruk med et forhåndsbetalt SIM-kort. Prislappen, legger han til, vil bli høyere, men fordi det ikke vil være et tilskudd av T-Mobile.

Misforståelser

Ifølge Bukkila er en vanlig feil gjort av forbrukere deres antagelsen om at noen telefon som opererer med et SIM-kort fungerer med SIM-kortet. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Mobiltelefon operatører låse ofte"" sine telefoner til deres spesifikke trådløsnettverk. Gjør dette sikrer at bare SIM kortene kan brukes med sine mobiltelefoner. For eksempel legger til Bukkila, en T-Mobile forhåndsbetalte kort fungerer ikke med en AT & amp; T telefonen, som også opererer på et SIM-kort.