Nnywellness.com

Hva seter vil passe i en 1997 Ford Mustang?


Hva seter vil passe i en 1997 Ford Mustang?

1997 Mustang ble utgitt i tre store trims: Cabriolet, Coupe og GT Coupe. Det var en del av the Mustang er fjerde generasjon, som gikk fra 1994 til 2004. 1997 modellen fortsatt brukte den gamle Fox kropp plattform og som ble brukt på tidligere Mustang modeller, men det var litt endret for å imøtekomme sine oppdatert bak firehjulsdrift design. Alle trims kom med bøtte forsetene. Modeller med bakseteryggen kom med benk seter.

Utskiftbare standardseter for fjerde generasjon

En 1997 Mustang kan erstattes med seter som kom fra 1994 til 2004 modeller. Men det er flere mindre estetiske endringer, alle setene gjort under denne generasjonen er utskiftbare og vil legge noen store problemer under erstatning.

Cobra sete oppgraderinger

Alle 1997 Mustang modeller kan også utstyres med Cobra sete oppgraderingen, selv om noen elektriske endringer er nødvendig for makt førersetet skal fungere. Hvis 1997 modellen kom med en makt førersetet, kanskje noen modeller under fjerde generasjon ikke å imøtekomme makt førersetets elektrisk konfigurasjon. Når en erstatning for makt førersetet, må du søke råd fra en tekniker å avgjøre om elektriske konfigurasjonen av erstatningen er kompatibel med en 1997 modell.

Valgfri erstatning seter

Det er flere ytelse deler produsenter som tilbyr erstatning seter for fjerde generasjon Mustangs, men noen av dem kan kreve små modifikasjoner på hullene på setet er bolter. Som for bøtte forsetene, kan 1997 modeller også være utstyrt med seter som kom fra tredje generasjons Mustangs (1979 til 1993). Tredje generasjons bakre setene er imidlertid ikke utskiftbare 1997 modellen. For baksetet er det beste alternativet som kan komme nær en erstatning å reupholster det hvis det finnes ingen fjerde generasjons baksetet.