Nnywellness.com

Spesifikasjonene for en Hyundai aksent GVS


Spesifikasjonene for en Hyundai aksent GVS

India har store befolkning og svært trafikkerte gater. Små biler er normen som de kan manøvrere i trafikken og er rimeligere å operere. Hyundai aksent GVS er en bil som passer til disse kriteriene. På indiske auto områder, er bilen ofte sammenlignet med Chevrolet Aveo. Hyundai GVS, ikke lenger i produksjon, ble solgt bare i India.

Dimensjoner og vekt

Hyundai GVS har en fortauskant vekt 2,105 kg. Bilen er 54 inches høy, 63 inches bredt og har en akselavstand på 94 inches. Samlet er lengde 162 tommer. Gasstanken holder 11,9 gallon.

Oppsett og ytelse

Aksent-GVS har en tverrgående montert innebygd firesylindrede bensinmotor. Hver sylinder har tre ventiler for totalt 12. Ventil-tog er en enkelt overliggende kamaksler design. Motoren legger ut 92 hestekrefter 5500 RPM. Momentet er 97 fot-lbs. på 3000 rpm. Strøket er 3.29 inches bar er 2.97 inches. Slagvolum er 1,495 cc. aspirasjon oppnås ved bensininnsprøytning.

Fjæring og bremser

Aksent GVS suspensjon er MacPherson spankulere med en stabilisator for forsiden. Bakhjulsopphenget er dual-link med spiralfjærer og en anti-roll bar. Bremsene er skivebremser med et areal på 9,5 inches. Bremser bak er 7-tommers trommer.

Styring, dekk og hjul

Det er viktig å ha god slitebanen på dekkene for sikkerhet.
Aksent-GVS har rack og pinion servostyring.Dekkene er størrelse 115/80 R 13.Hjulstørrelsen er 4.5J av 13 og de er laget av presset stål.

Standard utstyr

Standard instrumentering for aksent GVS inkluderer advarsel lamper for lavt drivstoff og dør på gløtt. Bilen har en turteller.

Standard GVS har air condition, varme, farget glass, semi klut møbeltrekk og en sigarettenner med foran og bak aske skuffer.

Brukervennlighet funksjoner inkluderer en ekstern bagasjerommet slipp, en ekstern drivstoff dør utgivelse, internt justerbar sidespeil og manuell radioantenne.

Stardard sikkerhetsfunksjoner består av foran og baksetet belter, en sammenleggbare rattstammen, dag-natt bakspeilet og sidekollisjon døren bjelker på alle fire dører.

Bilens standard kosmetikk er hub caps, kroppen farget støtfangere og beskyttende molding på auto's sider.