Nnywellness.com

Typer Bullet kamera


Typer Bullet kamera

Bullet kamera, oppkalt etter sin opprinnelige liten struktur som så ut som en pistol muzzle, fortsatt gå til kameraet tegning for hjem og business sikkerhetsbehov. Til tross for disse kameraene har fortsatt å forstørre hvert år, opprettholde de en strømlinjeformet, covert profil; gjør et perfekt tillegg til din sikkerhet repertoar. Som kameraet utviklet seg, kom til å dekke nesten alle aspekter av sikkerhet; utformingen har nå modeller som registrerer langt mer enn bare et område.

Utendørs

Opprinnelige bullet kamera, designet for innendørs bruk, omtalt som ikke var vanntett; forhindrer at eieren bruker det i en utendørs scenario. Heldigvis, nå nesten hver standard bullet kamera har en ytre skall som beskytter det fra elementene, inkludert regn og snø. Disse kameraene har et fast punkt observasjon og har en rekke 35 fot. Til slutt, selv om denne varianten av bullet kamera er rimelig og serverer mange funksjoner, de vanligvis har en dårlig oppløsning, som kan begrense nytten.

Infrarød

Infrarød bullet kamera har alle samme funksjonelle egenskaper av klassiske utendørs kameraet med en vri. Disse kameraene, i en aluminium casing, beskyttet fra elementer samt hærverk. Metall hjemmet gir en annen styrke til å hindre at kameraet manipulering og ødeleggelse. Infrarød bullet kamera er en velsignelse for hjem sikkerhet. Teknologien i kameraet kan det se om natten så tydelig som midten av dagen. Nattsynet kan betrakteren liker å se sin eiendom til 30 feet fjerne, uten hjelp av et enkelt lys. Men hvis plassert gatelykt, vil lyset fra lampen hjelpe for å øker nyttig nattsynet.

Varifocal

Varifocal punkt kameraer, tilgjengelig i flere ulike modeller, fundamentalt fungere som adaptere som kan endre omfanget av området tilsyn. De fungerer på samme måte som tradisjonelle utendørs kameraer, opptaksutstyr eiendom innen 30 feet av kameraet. men kan de også zoome ut, tillater brukeren å se objekter og mennesker opp til 150 fot bort fra kameraet. I tillegg kommer disse kule kameraene i mange forskjellige modeller. Varifocal kameraer kan kjøpes med infrarød linser, slik at ett kamera å gjør oppgaven av to.

Lyd

En mindre versjon av kule kameraet, lyd kameraet må brukes innendørs. De kan ikke brukes utendørs på grunn av sin konstruksjon. For å plukke opp på lyden av området overvåking, har ikke noen boliger som kan hindre lyden når kameraet. forlater kameraet utsatt for elementene og hærverk.