Nnywellness.com

Hvordan koble opp en TV-antenne


Hvis du velger ikke å abonnere på kabel eller satellitt-TV, kan du fortsatt nyte stor antenne-basert TV-programmering. I storbyer, kan du motta høydefinisjons Dolby Digital 5.1 innhold trådløst via en digital TV-antenne. Faktisk, fra juni 2009 gjør TV-stasjoner unna med analoge signaler. Over-The-Air innhold via en digital TV-antenne kan være det eneste alternativet hvis du bor i et landlig område og ikke abonnere på satellitt eller kabel.

Instruksjoner

Hvordan koble opp en TV-antenne

• Kontrollere antennen for tegn på skader. Identifisere og undersøke kort strømledningen og koaksial antennekabelen for noen riper tårer eller andre feil.

• Koble adapteren til antennens stikkontakt adapter. Det vil være merket "12V DC/Adapter". Hvis du bruker en antenne som ikke krever strøm, for eksempel kaninører, kan du hoppe over dette trinnet.

• Så koble antennekabelen til TV med TV "Antenne In/75 Ohm" inngang. Kontroller at antenneinngangen vridd tett på plass. Plassere antennen på en solid overflate for eksempel toppen av et underholdningssenter. Hvis du har en eldre analog TV som er en klar/kan ikke HD-skjerm og bruker en digital til analog omformer boksen, vanligvis antennen kobles til input av konverteringsprogrammet og produksjon av konverteringsprogrammet kobles til antenne-inngang på TVEN. Se dine bruksanvisninger for detaljer.

• Koble antennens strømforsyning til en 120V AC stikkontakt. Dette vil aktivere antennen. Hvis du bruker "rabbit ører" stil antennen, sørg for at hver delen av antennen er fullt utvidet. Dette vil gi deg best signalmottak.

• Slå på TV og sjekk for digital mottak. Du vet at du mottar digitale signaler fordi bildet vil være klar og uten noen analoge "snø" eller andre gjenstander. Digitale TV-kanaler har DVD kvalitet lyd og bilde.

Tips og advarsler

  • Dyrere antenner har ofte en "gevinst"-kontroll. Teren dette vil forbedre resepsjonen når signalet er svakt. Drevet antenner er et godt valg for de som bor i distriktene eller andre steder der TV-mottak er dårlig.
  • For eksempel betongvegger, tinn tak og metall rammer, blokkere radiosignaler og kan gjøre det vanskelig for antennen for å plukke opp kanaler.
  • Hvis du bruker antennen med en HDTV, kan du hente gratis etersendt digital, HD-innhold hvis TVen er utstyrt med en ATSC tuner.
  • Alle HDTVer bygget siden 2006 har innebygd ATSC tuner for antenne-basert digital/HD-mottak. ATSC står for Advanced TV System Committee, og er det styrende organet for den nye digitale standarden.