Nnywellness.com

2 Radio veien Kjøpeveiledning


Toveis radioer, er enten for personlig eller forretningsbruk, det enkelt å opprettholde direkte kommunikasjon. De lider ikke av problemer som mobiltelefoner gjør, som droppet samtaler og nedetid på nettverket. Ikke alle toveis radioer er skapt like, skjønt. Når shopping rundt, er det viktig å ta hensyn til dine behov og det bredere markedet.

Bandet

Toveis radioer er tilgjengelig i to forskjellige band: familie Radio Service (FRS) og generelle transportabel Radio Service (GMRS). GMRS krever en spesiell lisens til å bruke, har en mye lengre overføring rekkevidde (opptil 25 miles) og har mulighet til en avtakbar antenne. FRS-radioer krever ikke en lisens, men de bare har en overføring rekke til en mil.

Personvern

Personvern kan være et problem med toveis radioer, fordi alle som har samme kanalnumrene på deres toveis radio kan lytte på kommunikasjon. Hvis personvern er viktig for deg, se radioer med personvernfunksjoner. Folk kan fortsatt stille på samme kanal som du, men personvernfunksjoner rykke ut stemmene og gjøre det umulig for ukjente mennesker å høre samtalen.

Strøm

Toveis radioer opererer på batteriet. Men er det ulike typer batterier som strøm dem. Noen er drevet av alkaliske batterier som du kan kjøpe i noen butikk. Andre toveis radioer er drevet av oppladbare nikkel-kadmium-batterier som oppstart på en lading. Endelig opererer noen toveis radioer på begge. Hvis du skal bruke din toveis radio for lengre perioder fra lading står, er det tredje alternativet sannsynligvis det beste alternativet.

Tilleggsfunksjoner

Noen av de dyrere toveis radioene kan mer enn bare overføre samtaler. Disse radioer kan inneholde digitale klokker, kompass, termometer, høydemålerne og selv barometer. En bakgrunnsbelyst skjerm kan være svært nyttig i slik at du kan lese denne informasjonen i mørket. Noen toveis radioer sende automatisk du Vær varsler via været kanalen.

Pris

Prisen på en toveis radio er en komplisert funksjon av de ulike funksjonene. Men fra 2010 kjøre toveis radioer generelt fra ca $50 en grunnleggende modell opp til $250 for høyere-end versjoner. Shoppe rundt og sammenligne funksjoner før det endelige kjøpet.