Nnywellness.com

Slik kontrollerer integriteten til Android SD-kort


Slik kontrollerer integriteten til Android SD-kort

Secure Digital-minnekort i Android enheten gir ekstra lagringsplass for musikk, bilder og filmer. Det fungerer som en liten hard kjøre, og akkurat som en harddisk, problemer utvikler over tid. De samme verktøyene som du bruker til å kontrollere datamaskinens stasjoner for integritet og reparere feil vil fungere med din Android SD-kort. Koble enheten til datamaskinen og montere SD-kortet som en ekstern stasjon, så bruk skanning verktøy på datamaskinen for å sjekke integriteten til SD-kortet.

Instruksjoner

• Koble Android enheten til datamaskinen med USB-kabelen som følger med den. Hvis dette er første gang du har koblet to, vil maskinen ta en stund å finne og installere driverne.

• Låse opp din Android-enhet, og trykk øverst på skjermen og dra fingeren til bunnen. Varslingsområdet åpnes. Trykk "USB tilkoblet" meldingen.

• Trykk "Mount" eller "USB Mass Storage" avhengig av hvilken versjon av Android. Vente å erkjenne SD-kortet som en ekstern stasjon.

• Klikk "Start" på datamaskinen og deretter "Datamaskin". Høyreklikk på ikonet for din Android. Det vil se ut som en ekstern harddisk og har et navn, for eksempel "F:". Velg "Egenskaper" og deretter i "Verktøy"-kategorien.

• "Kontroller nå" under "Feilkontroll", klikk "Start". Dette kan ta flere minutter avhengig av SD-kortet.

Tips og advarsler

  • Merk av for "Avsøke for og forsøk på gjenoppretting av skadede sektorer" for et grundigere søk. Det vil ta lengre tid. Du kan gjøre den innledende skanningen uten dette alternativet deretter, hvis problemet vedvarer, gjentar skanningen med dette valget aktivert.