Nnywellness.com

Instruksjoner for Element digitale MP3-spiller


Instruksjoner for Element digitale MP3-spiller

Elementet elektronikk har tjent forbrukere i nesten 60 år; deres produkter ha alltid den nyeste teknologien og overlegen design. Det er en rekke Element digital MP3-spillere i ulike former og størrelser i markedet i dag. Elementet MP3-spillere er kompatible med Windows 2000 og nyere. De leser sanger i MP3, WMA, WAV og ASF formater; bortsett fra disse andre format sanger fungere ikke på Element MP3-spillere. Hvilke videoformater som er kompatibel med disse MP3 spillerne er AMV. En MP3-spiller bruker en DAC for å konvertere 0s og 1s tilbake til et analogt signal som kan forsterkes og sendt til utdataenhet for lyd av spiller som hodetelefoner eller høyttalere.

Instruksjoner

• Koble spilleren til PCen med USB-kabelen. Sett den medfølgende CDen i CD-ROM-stasjonen. Laste programvaren bruke filen "Setup.exe" fra CDen.

• I programmet "Spiller Disk verktøy", formatere spilleren dataoverføre MP3 sangene på spilleren med "Media Manager". Koble USB-ledningen.

• Legg batteriet i spilleren. Slå på spilleren. Velg MSC i spilleren. Trykke ned modus velger knappen på toppen av spilleren.

• Overføre musikkfiler fra datamaskinen til mp3-spilleren. Koble en ende av USB-ledningen til spilleren og den andre enden til PCen. Putte CD forsynt med spilleren i CD-ROM-stasjonen. Laste programvaren fra CDen. Formatere spilleren ved hjelp av "Spiller Disk verktøy" programvare. Merk filene du vil laste ned til telefonen. Kopier filene og åpne spillerens "Music mappen" på PCen.

• Lime inn filene i «musikk-mappen». Koble USB-ledningen. Last batteri på spilleren. Velg «MSC-modus» i spilleren. Trykke ned på modus velger knappen på spilleren.

Tips og advarsler

  • Når du trykker på mode-knappen, kommer du til skjermbildet der andre funksjoner er oppført. Vær svært forsiktig som det er en Slett-funksjon for; Du kan miste alle data hvis du velger funksjonen Slett ved en feil.
  • Det er en hold-knappen på spilleren som låser alle justeringer på spilleren.