Nnywellness.com

De vanligste fartsgrense tegnene


De vanligste fartsgrense tegnene

Fartsgrensen tegn er skrevet på de fleste store veien over hele USA. Grensene er postert i miles per time, betyr det posterte antallet er den raskeste kan du lovlig kjøre på veien. Hvis du er fanget kjører raskere enn bokførte fartsgrensen, kunne du bli dratt over og utstedt en fartsovertredelse billett, som koster deg penger og/eller har en negativ innvirkning på din kjøring posten og forsikring priser. Tre stater, Rhode Island, Texas og Utah, har lover på plass at du kan klage billett hvis du kan bevise at hastigheten du kjørte var trygt, selv om det var over den lovlige grensen. I de fleste tilfeller er det imidlertid best å observere postet fartsgrenser. Det finnes en håndfull felles fartsgrenser postet over hele landet.

Boligområder

Boligområder eller tettsteder har ofte lavere fartsgrenser enn motorveier eller store gater, fordi boligområder har mer fotgjengere og steder å stoppe langs veiene, for eksempel stoplights eller parkeringsplasser. Vanligste fartsgrensen på nabolag er 25 mph, om noen nabolag går lavere enn. Skolen soner, strekningene nær en skole, er vanligvis 20 mph. større veier i boligområder har fartsgrenser opptil 45 mph.

Landlige veier

Landlige veier har vanligvis høyere fartsgrenser, fordi det er mindre trafikk og færre steder å stoppe. Vanligste fartsgrensene på landlige veier er 50, 55 og 60 mph. landlige veier er vanligvis to eller fire kjørefelt veier. Hvis veien har en fysisk barriere mellom to retninger, er fartsgrensen ofte på høyere enden. Noen landlige veier går gjennom byer eller nabolag, der tilfelle fartsgrensen er vanligvis senket til felles bolig fartsgrenser for den bestemt strekningen.

Motorveier

Motorveier har den raskeste fartsgrensen i USA

Stater. Hawaii har lavest fartsgrensen på 60 mph på motorveier. Resten av USA har fartsgrenser på 65 mph og oppover. Raskere fartsgrensene finnes hovedsakelig i den vestlige delen av landet. 75 mph er motorvei hastighet i Montana, Utah og Nevada. California motorvei fartsgrenser er vanligvis 70 mph. En strekning av Texas har en fartsgrensen 80 MPH, som er det eneste stedet i landet at fartsgrensen er funnet. Mange Midtvesten og sørlige statene har 70 mph fartsgrensen på motorveier, og Illinois og de fleste av østkysten har motorvei fartsgrensen på 65 mph, hovedsakelig fordi de motorveiene se mer trafikkvolum på grunn av deres storbyer.