Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt virvel merkene på fersk sort maling jobber


Hvordan bli kvitt virvel merkene på fersk sort maling jobber

Virvel merkene i sort maling indikerer tilstedeværelse av minutt riper i clear-coat overflaten av bilens maling jobb. De kan være forårsaket av bruker for harde en grus av sandpapir, enten i utarbeidelsen av bilen eller umiddelbart etter maleri. For å fjerne virvel markerer gjorde under forberedelse, må du oppdatere bilen. Før du male, men kan du prøve å bruke teknikker for å bøte på det andre spørsmålet - swirl merkene etter maleri.

Instruksjoner

• Våt 2000-korns slipepapir med vann og sand ned overflaten av kjøretøyet. Gjelde ikke for mye press, da dette kan føre til flere virvel merker. På en all-over maling jobb er det sannsynligvis nødvendig til nytt sand hele maling jobben hvis du har sett en virvel merke.

• Bruke en dab polering sammensatte bilens pusset overflaten.

• Bruk polering pad til kjøretøy overflaten og Still sin RPM til den laveste innstillingen. Trekke på avtrekkeren for å starte polering, og flytte bufferen i en jevn, målt tempo over overflaten av bilen, være forsiktig for å unngå pause på ett sted. Fortsette polering maling med bufferen til kjøretøyet skinner igjen. Når overflaten for virvel merker eller tåke, og polske bufferen igjen hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Swirl merker som ikke synes å komme ut selv etter gjentatte sliping og polering er swirls i maling i stedet for klarlakk. Disse swirl merker krever oppdatering kjøretøyet, som de ikke kan være polert ut.