Nnywellness.com

Feilsøke DVP 950


DVP-950 er en bærbar DVD-spiller som er også utformet for å koble til TV-apparatet via komponentvideokabler. Disse kabler gir et analogt videosignal som er betydelig høyere kvalitet enn om du brukte vanlig komposittvideokabler. I tillegg kan du se DVDer med den innebygde skjermen overalt. Hvis du har problemer med DVP-950, kan du fikse problemene ved å undersøke noen aspekter av gjeldende DVD spilleren oppsettet.

Instruksjoner

• Kontroller komponent-kabler som er knyttet til din DVP 950 er faktisk koblet til komponent innganger på TVen. Komponent innganger er identisk med kompositt-innganger i form og størrelse, men ikke fargen. Hvis du plugger de røde, grønne og blå komponent-kablene til gule, røde og hvite kompositt-innganger på TV, kunne DVD-spilleren ikke operere.

• Rengjør undersiden av platen du prøver å spille. DVP-950 kunne ikke spille en DVD eller CD hvis du datasiden av platen er skitten. Finn en ren, myk, tørr klut og fjerne flekker eller spor av smuss fra denne siden av platen. Plasser platen i DVP-950 og forsøke å spille igjen.

• Prøve å koble din DVP 950 et vegguttak sin inkludert AC-adapteren. Hvis du finner at bærbare DVD-spilleren plutselig ikke slå på, kan det interne batteriet ha lades grunn for å bruke. Koble den til et strømuttak vil begge lar deg se DVD-spilleren som vanlig og lade det interne batteriet. Når batteriet er ladet, kan du fjerne strømadapteren og tilbake til bærbar bruk.