Nnywellness.com

Hvordan få beste handelen i verdien


Hvordan få beste handelen i verdien

Når du forbereder å kjøpe en ny bil kan du vurdere å bruke gamle bilen som en trade-in. Du kan forbedre handelen i verdien av bilen ved å gjøre små endringer til den. Ikke bruke mye penger forbereder bilen trade-in fordi handelen i verdien er vanligvis en brøkdel av hva bilen er verdt.

Instruksjoner

• Fjern alle personlige eiendeler og dekaler fra både interiør og eksteriør av bilen. Du kan elske Humane Society, bekjempe brystkreft og ønsker folk å honk hvis noen deler falle av, men klistremerker, magneter og dekaler kan gjøre bilen ser elendige. Fjerne alle før du tar bilen omsettes.

• Vask bilen. Gjøre bilen utseende og lukten som ren og frisk som mulig. Støvsuge innsiden av bilen og spray air freshener på interiøret.

• Gi Vedlikeholdsposter. Du får mer penger på din trade-in hvis du kan bevise det er godt vedlikeholdt. Forhandlere gir deg penger for dine trade-in fordi de tror de kan tjene penger på bilen. Din handelen i verdien er ofte bestemmes av hvor mye overskudd dealership mener det kan gjøre ved videresalg av det. En bil med grundig Vedlikeholdsposter er verdt mer enn en som har hatt ingen vedlikehold gjort eller har ukjent vedlikehold.

• Reparere mindre problemer. Hvis du vet bilen har irriterende problemer som er relativt billig å reparere, gå videre og gjøre reparasjonene. Forhandlere gi mer penger for biler som er i god form. Ikke tilbringe mye reparere et kjøretøy du er å bli kvitt.

• Hvis du skrånende si noe hyggelig om bilen, ikke si noe i det hele tatt. Du vet at du trenger en ny bil, og det gjør dealership. Du ville ikke være der hvis du ikke. Ikke gå til en liste over gamle bilen omfattende problemer. Kjøre bil til mye og la deres profesjonelle vurdere den og enten godta eller avvise sine trade-in verdi tilbud. Med mindre du er en mekaniker, kan du ikke har en ærlig forståelse av hva problemet er, eller hvor mye det vil koste dealership å reparere. Oppmerksomheten mot din handel-in's feil kan koste deg penger.