Nnywellness.com

2001 corvette teknisk informasjon


2001 corvette teknisk informasjon

Corvette er en sports biler produsert av General Motors Chevrolet divisjonen. Først introdusert i 1953, Corvette har vært mange revisjoner gjennom årene coupes, kabrioleter, T-topper og targa kroppen stiler. 2001 Corvette representert en balansering av tradisjonelle Corvette styling med moderne og håndtering funksjoner.

Dreiemoment

2001 Corvette kom utstyrt med en standard LS1 8-sylindret motor med 350 hk. En økning i dreiemoment leveres på grunn av en nydesignet inntak system som tillater større trekker luften og en rejiggered kamaksel profil. Dette øke var beste følt i low-end akselerasjon, gir høyere priser på fart og akselerasjon fra 0 til 60 mph. dreiemoment rangeringer av 300 ft lbs. på 1000 rpm ble levert, med 340 ft. lbs. på 2500 rpm.

Luftstrøm

Aluminium blokken av 2001 Corvette motoren ble redesignet for å bedre håndtere presset bygget opp i crankcase og mer distribuere effektivt olje gjennom motoren under drift ved høye hastigheter. Modifisert manifolder tillatt for økte mengder luftinntak, som arbeidet sammen med en forbedret kamaksel profil som tok fordel av økt luftstrømmen. Porting ble forbedret komprimering topplokk å tvinge mer luft inn i forbrenning kammer, og eksos mottrykk er behandlet med en Titan eksos system - den første bruken av denne høytytende metall i masse produksjonsbil.

Aktive håndtering

Aktive håndtering var en stabilitet kontrollsystem introdusert til Corvette linjen i 1998. Systemet utløser den blokkeringsfrie bremser, vanligvis kalt ABS, og trekkraft kontrollsystemer ved å overvåke rotasjon til venstre og høyre på en senteret på aksen (yaw i fly termer), akselerasjonen på en rett linje, og plasseringen av rattet. Når drivere over - eller under-korrekt under defensiv kjøring manøvrer, hjelper aktive håndtering systemet i å bringe kjøretøyet under kontroll.

Avgrensninger

Corvette med automatiske girkasser ble utviklet for en lavere inaktiv hastighet på grunn av forbedringer i den Dynamo clutch skivene, gjør en jevnere og roligere tur under hyppige stopper og starter i bytrafikk. Luksus bil nivåer av lydisolering og stille drift ble startet med 2001 Corvette av installasjon av høy ytelse skum og sel, noe som resulterer i bedre lydisolasjon. Lettere og mer slitesterk batterier ble brukt i tillegg bidra til den samlede fokuset på å gi en lettere og kraftigere tur enn tidligere Corvette modeller.

Styling

Styling detaljer på både ble innsiden og utsiden av 2001 Corvette utformet med bildet og ideen om fart i form og funksjon. Eksosrør var trimmet med chrome drikkepenger center luftinntakene er toppet med restaurerte gitre og luft kuler direkte kjøling strømmer til bakre bremsene. Skinnseter kroppen ettersittende ble utformet for å holde kroppen av både fører og passasjer fast på plass under stramt og raskt snu manøvrer og lyst panelet kjennetegnet en klynge av målere ment å raskt og nøyaktig vise informasjon i en måte som ligner på en høy ytelse fly.