Nnywellness.com

Hvor å Test for et tett katalysator


Katalysator er utsatt for redusert eksos flyt fra bilen Hvis konverteringsprogrammet kan overopphetes i lengre tid. Dette skyldes vanligvis dårlig tennplugger, stikker drivstoff injektorer eller svikt av sensorer, forårsaker computeren å richen blandingen i en slik grad at det er en mengde ubrent drivstoff i konverteringsprogrammet, forårsaker det å brenne drivstoff, og øke varmen.

Instruksjoner

• Diagnostisering av katalysator er nødvendig når lyset lyser opp, og når kryssjekket viser en feil. eller motor hestekrefter reduseres drastisk.

• Feste skanneren til porten ligger under førerens side av dashbordet. Vri nøkkelen til kjøre posisjon med av motoren.

• Trykk på "Lese"-knappen på skanneren, kode. Kryssreferanse koden med koden arket med skanneren, som gir en forklaring av koden. Hvis koden betyr at katalysator under grensen, er konverteringsprogrammet dårlig.

• Når konverteringsprogrammet for blokkerte situasjon av følelse mengden eksos fra halen datakanalen. Med motoren i gang, sjekk katalysator for overoppheting av fargen. Hvis den blir rød, er den koblet til. Lytte til eksos sikkerhetskopiere og forårsaker en hvesende på eksos manifold.