Nnywellness.com

Hvordan fjerne en overføring uten en Jack


Hvordan fjerne en overføring uten en Jack

Nå som du har bygget en kraftig rase maskin som du tar til dra stripen hver helg på sommeren, må du lære noen triks av handelen i reparasjon og fikse en dra racerbil på sporet. En av de mest plagsom feilrettingsfilene i en idrettsutøver klasse dra bilen er overføring. Når du er på banen, og du må trekke en overføring for å endre konverteringsprogrammet eller flex plate, vil du måtte trekke den uten hjelp av en jack ta vekten av overføringen. Bare dra overføring av passasjer døren.

Instruksjoner

• Fjerne overføring tunnel panelene inne i kupeen å utsette overføring boliger. Koble shifter innlegget, trekke shifter og stå gratis overføring tunnel panelene. Skille panelene ved å slå dzus riktig mot klokken for å løslate dzus festene.

• Løsne de to overføringskanaler mount bolter og muttere slik at halen av overføringen sitte oppe i fjellet uten å være sikret med drivaksel fjernet fra halen bolig av overføringen. Koble fra trans brems ledningen på kontakten på og trekke hastighet sensor ledningen fra sine kort.

• Fjerne dreiemoment konverter boltene som fester dreiemoment konverter til flex plate (fly hjul). Det er seks bolter, tre med nøtter posisjon som sikre dreiemoment konverter til motoren. Fjern disse muttere og bolter, og være klar til å fri overførings bell bolig fra motoren.

• Løsne og fjern seks bell bolig boltene som holder overføring boliger til motoren. Når alle bolter er ute, vil overføring sitte justering pinnene som stikker ut av motorblokken. Trekk forsiktig overføring tilbake et par inches å få overføringen av disse pinnene. Pan bør forbli i tre stakken under overføringen, men overføringen vil være gratis å trekke ut av sidedøren passasjer.

Tips og advarsler

  • Knyt på dreiemoment konverter til overføring bell boliger med tie stropper holde dreiemoment konverter på drivaksel, i stedet for spilling overføring olje når dreiemoment konverter faller overføring når du drar den ut av drag race bilen.
  • Hvis overføring faller tre blokkene før vekten utføres for hånd, kan det skade og bryte den girkasse bolig eller overføring bolter som stikker ut av motoren. Alltid opprettholde minst én hånd på overføring til alle tider, og kontroller at det er støttet av det tre mens de fleste av festene er fjernet.