Nnywellness.com

Hvordan overføre kontakter til en HTC Berøring


Hvordan overføre kontakter til en HTC Berøring

Overføre kontakter til en HTC Berøring smartphone er mulig med ActiveSync for Microsoft Windows. Fordi HTC Touch er drevet av Vinduer Transportabel, støtter det direkte integrasjon med kontakter som er lagret på datamaskinen, som kan overføres via USB-datakabel inkludert med telefonen. I tillegg synkroniseres endringer på HTC Touch og de laget av datamaskin med hverandre, slik at du alltid har oppdatert kontaktinformasjon for venner og familie på enheten.

Instruksjoner

• Installere ActiveSync ved å sette inn installasjons-CDen som følger med den HTC Touch. Klikk "Oppsett og installasjon" når du blir spurt. Merk av i boksen som leser "ActiveSync" å installere verktøyet. Klikk "Godta" lisensvilkårene å installere programvaren. Klikk "Ferdig" etter installasjon, og "Close" for å avslutte installasjonsprogrammet.

• Koble HTC Touch til datamaskinen med USB-kabelen. Vent til installasjonsveiviseren for synkronisering laste.

• Klikk "Neste" når programmet.

• Fjerne merket i boksen som leser "Synkroniser direkte med en server som kjører Microsoft Exchange" med mindre du har tilgang til dine kontakter via en Microsoft Exchange server. La boksen merket gjør du kan ikke synkronisere via USB.

• Merk av for "Kontakter" overføre kontakter som er lagret på datamaskinen til HTC Touch. Du kan også sjekke andre bokser å synkronisere elementer som en kalender, e-post eller oppgave liste mellom datamaskinen og HTC Touch. Klikk "Neste" etter velge informasjonen du vil synkronisere.

• Merk av for «Tillat trådløse datatilkoblinger» hvis du vil fullføre kontakt sync trådløst, bruker Bluetooth-radioen på HTC Touch. Hvis koblet via USB, ikke Merk denne boksen.

• Klikk "Fullfør" for å fullføre konfigurasjonsprosessen ActiveSync. Kontakter blir overført til din HTC Touch.

• Hvis du vil synkronisere kontakter mellom telefonen og datamaskinen i fremtiden, klikk på "Start"-menyen på HTC Touch og åpne "Programmer"-menyen. Åpne "ActiveSync" og velg "Sync." Endringer i kontaktinformasjon på HTC Touch eller datamaskin synkroniseres.

For å starte synkronisering via en PC, koble HTC Touch via USB og klikk Oppdater-ikonet i ActiveSync, som laster automatisk etter tilkobling HTC Touch til datamaskinen.