Nnywellness.com

Hvordan å bekjempe mobiltelefon sporing


Hvordan å bekjempe mobiltelefon sporing

Bekjempe mobiltelefon sporing krever bruke litt sunn fornuft teknikker for å sikre din mobiltelefon. Ved behov, bruk programvare for å kvitte seg med mobiltelefon sporing teknologi på mobiltelefonen. Ta deg tid å vite hvis din mobiltelefon spores ved å gjøre noen enkle observasjoner.

Instruksjoner

• Observere for å se hvis mobiltelefon batteriet blir lett utladet. Hvis celle batteriet plutselig reduserer i styrke og du har ikke brukt det mer enn vanlig, kan dette være en indikasjon på at mobiltelefonen er blir avlyttet og samtaler er blir avlyttet. Merk at som batteriet blir eldre mister styrke lettere. Så hvis du har hatt batteriet lenge dens rask drenering kan skyldes den grunden. (se ref 1)

• Føl cellen telefon å se hvis det blir varmere enn vanlig. Når du snakker i telefonen, vil det bli varmere. Men hvis du ikke har snakket mer enn vanlig og telefonen synes å holde varmen, som kan være en indikasjon på at cellen er blir avlyttet. For å bekjempe dette problemet få en ny mobiltelefon.

• Merk lyden som mobilen gjør når det ikke er i bruk. For fleste telefoner solgt i verden, inkludert de som selges av AT & T/Cingular og T-Mobile, det er en kort pipelyd lyd som er når systemet i oppgraderes eller andre funksjoner kommer, og telefonen er samtidig nær en lyd høyttaler. Hvis mobiltelefonen, å være nær en lyd høyttaler, gjør en kontinuerlig summende lyd når du ikke er på telefonen, kan dette være en indikasjon på at mobiltelefonen er avlyttet. For å håndtere dette problemet, må du kanskje få en annen mobiltelefon og celle tall.

• Merk Hvis du får mobiltelefon samtaler fra folk du ikke kjenner, og hvis du blir forfulgt av en person du gjøre eller ikke vet. Dette kan være en indikasjon på at mobiltelefonen har sporing på den. For å bekjempe dette kan du bare få anti-mobiltelefon sporing, laste den ned på mobiltelefonen og følg produsentens instruksjoner for å fjerne sporingsprogramvare.