Nnywellness.com

Hvordan kan jeg bruke Touch-skjermer?


Hvordan kan jeg bruke Touch-skjermer?

Takket være ny teknologi som er blitt normen vår behøver, kommer mobiltelefoner, tavle-PCer og selv datamaskiner nå med inndata via berøring-skjermen. Berøringsskjermer i hovedsak gjøre unna med behovet for navigasjonsknapper, separat keyboard og andre kompliserte utstyr, slik at du kan få tilgang til det du trenger ved å berøre fingeren på skjermen. Hvis du er vant til tastene og knappene fra fortiden, kan en berøringsskjerm ta litt å bli vant til.

Instruksjoner

• Trykk på fingeren pekeren til et ikon å samhandle med den. Tenk på fingeren som markøren for musen for å forstå hva du kan og ikke kan gjøre mens du bruker en berøringsskjerm. For eksempel kan du bruke en berøringsskjerm å velge ikoner og starte programmer, på samme måte vil du åpne programmer på skrivebordet på datamaskinen. Skjermen vil reagere på press og varmen fra fingeren for å utføre oppgaven du prøver.

• Tapp et ikon to ganger for å åpne et program, hvis din berøringsskjermen enheten krever det. Enheter som iPhone trenger bare ett trykk for interaksjon, mens dobbeltklikke trykke på en Android telefon vil føre til skjermen for å zoome raskt. Prøv å dobbeltklikke trykke i ulike programmer for å se hvordan det påvirker siden og innstillingene.

• Velg et ikon eller en tekst med fingeren ved å trykke og holde. Du kan deretter dra ikonet rundt på skjermen eller velg tekst for å kopiere, lime inn og markere. Du kan også ta, hold og dra for å justere innstillingene på en glidebryter eller aktivere enheten.

• Skyv fingeren raskt over en enhet å se gjennom en rekke filer, dokumenter eller bilder. Oftest brukt for musikk, bilder eller kalendere, lar dra raskt over skjermen deg flytte fra element til element jevnt, uten behov for pekeren piler.

• Knip skjermen ved forsiktig å dra fingeren tommelen og pekeren sammen for å zoome ut av gjeldende visning. For å zoome inn, snu bevegelse slik at fingeren tommelen og pekeren flytter fra hverandre. Du kan gjøre dette på iPhone og Android-telefoner, sammen med noen BlackBerry modeller.