Nnywellness.com

Sammenligne trådløs tjeneste planer


Sammenligne trådløs tjeneste planer

Velge rett Internett planen er nøkkelen til økonomisk mobiltelefon bruk. Det er mange ting å vurdere, for eksempel hvilke funksjoner du bruker og hvor mye du vil bruke disse funksjonene. Velge en plan med tilstrekkelig minutter og meldinger er nøkkelen til å unngå kostbare overages.

Dekning

Før du velger en transportør, bør du se på hvor du skal bruke telefonen. Hvis du tilbringer mesteparten av tiden din i et større byområde, gir høyst bærer god dekning. Hvis du tilbringer tid i fjellområdene eller landlige områder av byen, er det imidlertid lurt å sammenligne Dekningsoversikter for forskjellige operatører. Hvis du reiser internasjonalt, er det ofte enklere å bruke et GSM-basert nettverk som sine telefoner vil fungere i de fleste andre land. GSM-dekning i distriktene, men ikke så god som standard brukt hovedsakelig i Nord-Amerika, CDMA.

Hvor mange minutter?

Hvor mange inkludert minutter må avhenger av hvordan du bruker telefonen. Som prisen på mobiltelefon minutter har falt, har mange besluttet å slippe dedikert hjemmetelefon service og bruke en mobiltelefon som primære telefon. Det er viktig å nøyaktig beregne antall minutter per måned at du vil bruke telefonen for talekommunikasjon. Beregning for lavt, kan det føre til at dyre overage minutter. Beregning for høyt, kan det føre til at en høyere fakturaen enn nødvendig. Hvis du tilbringer mesteparten av tiden på jobben og primært bruker en telefon, kan lavere minutt planer være egnet for deg. Også hvis du bruker SMS, kan du redusere dine månedlige minutters bruk. En rekke transportører tilbyr ubegrenset minutter på en ganske rimelig pris. Hvis du snakker mye, kan en av disse planene være verdt å vurdere.

Hvor mange meldinger?

Hvis du bruker tekst beskjed, er det ofte tre nivåer av planer. Det laveste nivået inneholder ingen meldinger. Hver melding blir belastet, vanligvis mellom $0,10 og $0,25 per melding. Hvis du ikke ofte sender tekstmeldinger, er dette ofte den mest økonomiske planen. Mange operatører har en midlertidig plan med flere hundre inkludert meldinger. For fleste er nok. Tunge tekst beskjed brukere, som personer som abonnerer nyhetsoppdateringer eller mennesker kommuniserer hovedsakelig via tekstmeldinger, de fleste operatører har ubegrenset tekst planer for rundt $20.00. Internasjonale tekstmeldinger medføre alltid pristillegg utover grunnleggende innenlandske tekst kostnader.

Webtilgang og Dataabonnementer

Smartphones, krever som produseres av BlackBerry, Android operativsystem basert telefoner og iPhone, en egen dataplan for web og dataoverføring. Mange smartphones krever et dataabonnement å arbeide. Det eneste unntaket er BlackBerry, som kan fungere som en grunnleggende telefon med ingen dataabonnement. Priser på disse planene er en flat sats for ubegrenset data.

Forhåndsbetalt planer

Hvis du foretrekker å bruke en forhåndsbetalt plan over en kontrakt plan, er det flere ting å vurdere. Først er betaling per minutt og per melding. Forskjellige flyselskaper lade på forskjellige rater. Noen operatører har en avgift for nettverkstilgang. For eksempel, er det en grunnleggende $1,00 gebyr per dag du bruker telefonen. Det er utover kostnaden per minutt og per melding. For folk som sjelden bruker en mobiltelefon eller bare har telefonen for nødhjelp, kan forhåndsbetalt planer gjøre god følelse. En ting å være klar over er at noen forhåndsbetalt planer utløpe etter en viss tid. Se kravene for noen plan du vurderer.