Nnywellness.com

Spesifikasjoner av Toshiba 36HFX 36-tommers TV


36HFX TV fra Toshiba er avviklet. Denne TVen brukt bilderør (CRT)-teknologi, i stedet for LCD-teknologi brukt av moderne flatskjerm og HD TV. Den 36HFX serien er del av Toshiba av Canadas kino serien og inkluderer modeller 36HFX71, 36HFX72 og 36HFX73. Alle tre modeller ble lansert i Canada bare.

Bilde

Alle tre 36HFX modeller har en 36-tommers diagonal skjermstørrelse med vertikale fargekorrigering, flesh tonekontroll og FST ren Flat CRT-teknologien. Denne teknologien betyr at i stedet for den buete skjermen som er standard på CRT TV modeller, HFX har en flat glass skjerm ligner på utseendet til en LCD-skjerm. Flatskjerm forbedrer visning fra en rekke vinkler i rommet som er mulig med den buede CRT-skjermen. Alle tre modeller tilbyr 1000 linjer vannrett oppløsning og farge temperaturkontroll. 36HFX 73 også automatisk størrelsesforholdet (widescreen vs TV-format) og kan du zoome inn og ut på bildet.

Størrelse

Skalering av alle tre modeller varierer litt, men fortsatt innenfor en 1/4 tommers toleranse for 38 1/2 inches bredt av 29 1/2 inches høy med 24 1/4 inches dyp. TV-apparatet veier 206 til 207 pounds av seg selv, med en 232 - til 233-kilos vekt inkludert all emballasje. En valgfri stå er tilgjengelig for hver modell; bruke stativet kan øke størrelsen litt.

Funksjoner

Hver modell kommer med et 56-tasten ekstern med bakgrunnsbelysning. Favoritt minne, kanal merking og høyhastighets channel surfing er også kjennetegnet. 36HFX-serien tilbyr muligheten til å vise to kanaler av siden som bilde-i-bilde-teknologi, med lyd tilgjengelig for innfelt bilde. TV gir stereo surround-lyd på 33 watt, og den eksterne funksjonene dual mute tilgangskontroll. Kob linger ligger på TV frontpanelet for enkel tilkobling til noen eksterne enheter, og på baksiden for andre enheter. Utgangene inkluderer innganger for standard DVD og videokassett spillere og HD-video-spillere.