Nnywellness.com

Hvordan komme ut av Verizon planen


Komme ut av telefonen plan kan være vanskelig. Du må bestemme om en ny operatør og hvorvidt du bør bytte før den nåværende kontrakten utløper. Hvis du tenker om avbryter planen med Verizon Wireless, må enkelte trinn tas å avslutte tjenesten uten reoler opp hundrevis av dollar i avgifter. Går om en plan avslutning feil vei kan skade din kreditt score.

Instruksjoner

• Kontakt Verizon Trådløs. Selskapet er tilgjengelig gratis på (800) 922-0204. Hvis du ringer fra telefonen, ringe * 611. I stedet for å lytte til det automatiserte systemet, treffe 0-tasten for å komme direkte til en kundestøtterepresentant.

• Bekreft at du er en autoriserte kontoinnehaveren. Representanten vil be deg kontrollere personlig informasjon. Hvis du avslutter planen på grunn av en flytte til en ny bolig, kan du oppdatere din adresse. I tillegg gir representanten en fint telefon antallet å nå deg.

• Be om en tjeneste frakobling. Hvis kontrakten er slutt snart, planlegge forespørsel som Verizon knytte annulleringen til datoen. Hvis du velger avbryter Verizon Wireless planen før kontrakten er opp, må du betale tidlig avslutning avgifter. Gebyret er $175 per linje av tjenesten; men avansert ifølge Chicago Tribune, enheter som Blackberry og smarte telefoner er underlagt en $350 oppsigelse avgift.

• Betale avgifter. Den Verizon-medarbeider gir deg muligheten til å betale oppsigelse avgifter mens du er på telefonen med ham eller har det fakturert deg med den siste setningen. Ikke unngå å ta vare på regningen som Verizon vil slå ubetalte kontoer til et inkassobyrå.