Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPhone til Microsoft Outlook 2007


Hvordan du kobler en iPhone til Microsoft Outlook 2007

Med iPhone hele Internett er på deg lett tilgjengelig, men det hjelper ikke mye hvis du holder din kalender og kontakter på datamaskinen. Hvis du vil koble iPhone til Outlook 2007 for å synkronisere kalenderen og kontaktene, vil du gjerne vite Apple gjorde alt de kunne for å gjøre denne prosessen smertefri for deg. Men du kan ikke synkronisere e-post fra skrivebordet til iPhone - e er grep direkte fra serveren. Likevel er sette opp synkronisering mellom Outlook og iPhone ganske nyttig.

Instruksjoner

• Installere iTunes (gratis nedlasting, se ressurser) på datamaskinen. Det kan virke merkelig å installere et musikkprogram for å synkronisere Outlook-kontakter og kalender, men Apple er gir ikke en måte å synkronisere iPhone uten iTunes.

• Koble iPhone til datamaskinen. Telefonen vil vises i delen "Enheter" i iTunes. Klikk på den og deretter "Info"-fanen.

• Angi iTunes for å synkronisere iPhone fra Outlook. I delen "Kontakter" Sett merket av "Synkroniser kontakter fra" og velge "Outlook" fra det miste-ned menyen. Under «Kalendere» sette en hake ved siden av «Synkronisere kalendere fra» og velg "Outlook."

• Klikk på "Apply". IPhone synkroniseres automatisk, ta de nye innstillingene hensyn. Kontaktene og kalenderen er nå synkronisert.

Tips og advarsler

  • Noen tredjeparts Outlook plugins kan forstyrre denne prosessen; Sjekk ut ressurser-delen i denne artikkelen for mer om dette fra Apple.
  • Denne fremgangsmåten fungerer også med iPod touch.