Nnywellness.com

Har Tilt 2 Android?


Alle som er interessert i å skaffe smarttelefonen HTC Tilt 2 kan spørre seg hvilket operativsystem telefonen benytter. Med spredning av Android-operativsystemet i så mange HTC enheter, kan det virke som en naturlig tilpasning for Tilt 2. Imidlertid har Tilt 2 ikke innfødt Android.

HTC Tilt 2

HTC Tilt 2 er en skifer-stil berøringsskjermen utstyrt smarttelefon med en skyve-ut QWERTY tastatur og en justerbar skjerm som kan vippes for å forbedre visningsvinkel. Andre funksjoner inkluderer en 3.2 megapixel digital kameraet med bilen-fokusere, støtte for microSDHC hukommelse kortene og støtte avspilling for AMR-NB, AMR-WB, AAC, WAV, WMA og MP3-lyd. Tilt 2 tilbys med operativsystemet Windows Mobile 6.5. Flere operatører tilbyr Tilt 2 som HTC Touch Pro2, tilbyr bare AT & T det under Tilt 2 navnet.

Android OS

Android er en mobilenhet for åpen kildekode operativsystem utviklet av Google. Basert på Linux-kjernen, er dette app-drevet operativsystemet tilgjengelig på smartphones og tablett datamaskiner. Barnes and Noble's Nook E-leseren likeledes utnytter en modifisert versjon av Android. Android tilbyder brukernes en rekke programmer og muligheten til å laste inn noen tredjeparts programvare. Ifølge data fra Nielsen Wire er Android operativsystem nummer én operativsystemet kjøres på smarttelefoner fra juli 2011. Native firmware inkludert på Tilt 2 støtter ikke Android operativsystem.

Windows Mobile 6.5

Windows Mobile 6.5 er en en oppgradert versjon av Windows Mobile 6.1 mobile operativsystem med en oppdaterte brukergrensesnittet. De siste versjonene av operativsystemet inkludert støtte for multi-touch-skjermer som de ansatt av Tilt 2 og forbedringer til andre programmer, inkludert Internet Explorer Mobile. Andre Windows-programmer inkluderer Microsoft Outlook Mobile, Media Player Mobile, ActiveSync, mobil oppdatering, Office Mobile og Remote Desktop mobile. Windows Mobile 6.5 er den innfødte operativsystemet for Tilt 2 og alle nye Tilt 2 telefoner ble tilbudt denne operativsystem.

XDAndroid prosjekt

Mens den Tilt 2 ikke offisielt eller innebygd støtte Android operativsystem, har ikke dette avskrekket tredjepartsutviklere XDAndroid prosjektet fra utvikling og støtte "heie" Tilt 2, fjerner den opprinnelige OS og legge Android til det. Dette skyldes at XDAndroid ble utviklet for å fungere på telefoner bruker Qualcomm MSM brikkesettet, som tilfeldigvis er brikkesettet installert i Tilt 2. Alle bytte operativsystem bør være oppmerksom på at endring av firmware på HTC Tilt 2 ville renons din garanti og fare for "bricking," eller rendering enheten ikke fungerer (og gjør det så nyttig som - du gjettet det - en murstein).