Nnywellness.com

Hvordan skjule ledningene når henger en flatskjerm-TV


Hengende flatskjerm-TV på en vegg kan være en fin måte å både frigjøre gulvflate og vise frem din fancy nye leketøy. Men dette kommer med ett problem - hva vil du med alle telegrammer fra enheter som DVD-spillere, Blu-ray-spillere, kabel bokser og DVRs som skal kobles til den? Heldigvis, det er mer enn én måte å skjule ledningene når henger en flatskjerm-TV.

Instruksjoner

• Kjøpe "wire hiders." Disse er ofte metall eller klut rørene brukes for innpakning rundt ledninger. Gruppere alle din ledninger og legg dem gjennom en "wire gjemme" å lage en samling av ledninger blir en stor wire-formet gjenstand. Selv om de ikke er helt skjult, vil dette forbedre det generelle utseendet på oppsettet.

• Bore hull i veggen kjøre ledningene som kommer inn og fra TV, hvis dette er et alternativ. Bore et annet sett med hull i veggen ved siden av alle dine elektroniske enheter koblet til TVEN. Alle elektroniske utstyret fungerer som normalt, men ledningene vil være skjult bak veggen.

• Få et underholdningssenter. Mange av dagens underholdningssentre har hakeparenteser brukes for hengende TV på underholdningssenter. Du kan deretter kjøre ledningene fra elektroniske enhetene bak underholdningssenter, holde dem skjult.

• Trådløse. Mens dette er ikke et alternativ for ting som DVD-spillere, mange hjemmekino system kommer med høyttalere som er trådløse. Du kan plassere dem hvor som helst i rommet og ikke bekymre deg ledninger og kabler hengende overalt.