Nnywellness.com

Rengjør TVen projeksjonsinformasjon


Rengjør TVen projeksjonsinformasjon

Noen forskjeller mellom bakside-prosjektering TV og LCD og plasma skjermene nå brukes til storskjerm-TV. Bakside-prosjektering skjermen er ikke et solid panel av glass eller plast, betyr at rengjøring disse skjermene krever en spesiell adgang.

Forberedelse

Kontroller om enheten har en skjermen skjold - typen hard plast dekke beskytte selve skjermen - lett å peke på skjermen eller følelse for rygger før du rengjør skjermen. En myk, ridged skjerm betyr ingen skjermen skjold er på plass, og skjermen skal ikke vaskes ved hjelp av en våt klut og standard rensemiddel.

Materialer

Med noe Delikat natur bakside-prosjektering skjermer er fokus mindre på hva brukes til å rense det enn hva som kan og bør ikke brukes. Unngå å bruke noen alkohol-basert, syrlig, alkaliske eller andre organisk rensemidler som aceton når rengjøring, som de kan skade elektrostatisk-bevis belegget på skjermen og forårsake misfarging. En myk klut er det eneste elementet nødvendig og anbefalt for rengjøring.

Rengjøring

For å rengjøre skjermen, først slå av og koble TVEN. Tørk forsiktig med en tørr klut, eller hvis skjermen er spesielt skitne eller flekkete, du kanskje først dukkert klut i en utvannet kjøkken rengjøringsmiddel og grundig vri den ut før bruke det på skjermen, og tørke den igjen umiddelbart etter med en ren tørr klut. Ikke trykk altfor godt mot skjermen, så det kan også ripe eller ellers skade skjermen.