Nnywellness.com

Hvordan fjerner jeg foran fjærene på en 1971 Ford F-250?


Hvordan fjerner jeg foran fjærene på en 1971 Ford F-250?

Erstatte de foran fjærene på en 1971 Ford F-250 lastebil er ikke vanskelig og kan gjøres i en ettermiddag. Noen moderat forberedelser er nødvendig, men med de riktige verktøyene, fjerne kildene er så enkelt som å fjerne noen bolter. Fordi alle to-wheel-drive Ford lastebiler produsert fra 1965 til 1986 brukte samme kroppen design og konstruksjon, prosessen gjelder alle F-100, F-150, F-250 og F-350 to-wheel-drive lastebiler bygget i denne perioden.

Instruksjoner

• Av sikkerhetsmessige grunner, park lastebil på en plan overflate, engasjere nødbremsen og sted blokker bak og foran bakhjulene. Løsne det lug vanskelige problemer på begge forhjulene. Plass kontakten under rammen, heve det høyt nok for hjulene henge fri. Fjerne dekk. Erstatt kontakten med jack står under rammen på begge sider av lastebilen. Plasser kontakten under akselen og heve det akkurat stor nok til å kontakte aksel på siden der du vil arbeide.

• Fjerne støtdemper, løsne og fjerne skruene som holder sjokk til akslingen og bolt på toppen av sjokk. For å unngå å miste dem, plassere bolter og muttere tilbake på støtdemper og sett det til side. Løft kontakten under aksel å komprimere våren slik at våren ikke vil flytte mens du fjerne beholde bolter og klipp. Komprimeringen utgivelser press på beholde klippene og holder våren fast på plass mens du fjerner bolter.

• Fjern feste bolter av vårens øvre retainer, som er en stripe av metall holder våren på plass, og trekke ut kuleholderen. Finne disse boltene over øvre setet for våren.

• Fjerne store mutteren fra våren lavere retainer ligger i midten av våren på akselen. Bruk en industriell eller lange håndtak ratchet, fordi du har begrensede bevegelse og bolten er vanligvis svært stramt. Fjern kuleholderen. Senk akselen til våren er tilbake på full forlengelse, og fjerner våren.

• Gjenta prosessen for våren på den andre siden av F-250.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil erstatte kildene, reverserer du trinnene. Men før du øker en aksel med en ny vår installert, erstatte øvre og nedre holderne og relaterte bolter samt støtdemper. Når du har hånd-strammet bolter, heve akselen og stram alle bolter til 15 til 25 fotpund av dreiemoment. Erstatte rattet og trekk det lug vanskelige problemer til 80 fotpund av dreiemoment.
  • Hvis du erstatter en våren, alltid erstatte en. Den samme tommelfingerregelen gjelder å erstatte din støtdempere eller noen annen del som finnes på både fører og passasjer side.
  • Aldri klatre under et kjøretøy reist på en jack stå eller jack. Ha en person eller en telefon nærheten i tilfelle du er skadet.
  • Hvis du er usikker på prosessen eller bekymret skade lastebil eller selv, la en profesjonell utføre våren erstatninger.