Nnywellness.com

Vil oppdatere en iPhone forbedre Internett hastighet?


Apple utgivelser stadig nye versjoner av sin mobile operativsystem iOS for iPhone, iPod Touch og iPad. Hver ny versjon tilbyr forbedringer over sist, med oppdateringer til viktige programmer og grunnleggende telefonfunksjonene. Imidlertid ikke er hastigheten på Internett-tilkoblingen bestemt av versjonen av iOS du kjører; hastighet bestemmes av nettverket eller Wi-Fi tilkobling du har.

Mobilt Internett hastigheter

På mobiltelefoner, er hastigheten på Internett-tilkoblingen direkte relatert til hastigheten på datanettverk eller trådløst nettverk som telefonen er koblet til. Mobile nettverk bruker 3G, 4G eller LTE tilkobling, som avgjør hvor raskt Internett fungerer når du bruker data. IPhone 3GS kan ikke bruke LTE, uansett hvilket operativsystem som kjøres. Wi-Fi er en iPhone bare så fort nettverket tillater; i en kafé med en delt tilkobling være din hastighet tregere enn 3G. Igjen, din versjon av iOS påvirker ikke disse hastigheter, som styres eksternt.

IOS 6

Fra August 2013 er den nyeste iOS-versjonen for iPhone iOS 6. Dette operativsystemet er kompatibel med iPhone 3GS, 4, 4S og 5, men Siri fungerer bare på iPhone 4S og iPhone 5. IOS 6 gitt mer enn 200 nye funksjoner og oppdateringer, inkludert noen oppdateringer til Internett kjernefunksjonene som FaceTime, Mail og Safari. Hver av disse tweaks kan Forbedr din erfaring med Internett-basert apps, men iOS 6 ikke spesielt øke Internett hastigheten på telefonen.

Oppdatere Apps

I tillegg oppdaterer telefonens kjerneoperativsystemet, kan oppdatere apps på iPhone forbedre Internett-opplevelsen i hvert individuelle app. Trykk på "App Store"-ikonet og trykk deretter "Oppdateringer" for å se hvilke av apps du har lastet ned på telefonen har tilgjengelige oppdateringer. Hvis Internett-spesifikke programmer, som Facebook og Gmail, har nye versjoner, trykk på "Update"-ikonet ved siden av dem laste ned den nyeste programvaren, som kan forbedre ytelsen.

Nettverk oppdateringer

IPhone gir carrier-spesifikke pakker og oppdateringer installeres. Som en iOS-oppdatering inneholder disse pakkene tweaks bestemt mobilleverandøren som øke ytelse og hastighet på enheten. IPhone-utviklere har lansert en rekke carrier-spesifikke hacks som forbedrer 3G eller 4G hastighet på forskjellige versjoner av iPhone. Fra August 2013, hacks - som er lovlig og ikke krever jailbroken iPhone - eksistert i Verizon, Sprint, AT & T og T-Mobile kunder. Hver operatør og hver iPhone-versjonen har forskjellige oppdateringer tilgjengelig, så du må kanskje søke litt å finne den riktige oppdateringen for omstendighetene rundt.