Nnywellness.com

Feilsøke en brems vakuum Booster


Feilsøke en brems vakuum Booster

Brems booster er en kraft bremsesystem som en vakuum og slangen mekanisme koblet til systemet. Dette bør, i teorien, hjelpe oppbremsing; men hvis det ikke fungerer ordentlig kan du finne det gjør faktisk å trykke på gasspedalen å bremse eller stoppe bilen mye vanskeligere. Naturligvis, det er helt avgjørende å avhjelpe problemet potensielt farlig. Det er skritt du kan ta å diagnostisere og fikse problemer.

Instruksjoner

• Pumpe bremsen flere ganger og hold pedalen under forsøk på å starte motoren. Hvis makt bremsen fungerer, vil det trekke pedal ytterligere. Hvis pedalen ikke beveger seg, har du et problem. Dette bekrefter at du trenger å gjennomføre en grunnleggende feilsøking prosessen.

• Start motoren og se etter vakuum i slangen. Motoren skal jevne ut hvis du kobler slangen slutten. Hvis du ikke føler vakuum inntaks, problemet er en begrenset vakuum port og dette må rengjøres.

• Knytte ventilen og slange til brems booster og lytte til noen luftlekkasje. Dette indikerer en sprakk booster, som du må ha erstattet for mekanismen skal fungere.

• Erstatte booster hvis bremsen fortsatt har ingen makt hjelpe og du har brukt opp trinnene.