Nnywellness.com

Hvor å feilfri lastebil montere utstyr


Hvor å feilfri lastebil montere utstyr

Rengjøring sveiseutstyr eller service utstyr på lastebilen sikrer pålitelig ytelse og fremmer et trygt arbeidsmiljø. Støv, ruiner, lakk og løsemiddel rester samle under mobil og felt. Jevnlig demontere utstyr ved å fjerne enkelte tilbehør er nødvendig for rengjøring og vedlikehold. Det er viktig å unngå å generere luftbårne partikler når sveising utstyr og pumper for bensin, diesel og giftige løsemidler. Riktig oppsett er viktig når rengjøring utstyr montert på lastebilen.

Instruksjoner

Installasjonsprogrammet

• Parkere bilen i en ventilasjon, for eksempel et asfaltert industrielle området eller verktøyet parkeringshus. Spre vannavstøtende tarps rundt sengen av lastebilen, gjør at tarps utvide under sengen.

• Fjern området rundt utstyr på senga ved å fjerne tau, slanger eller bærbare verktøykasser. Fjern alle hånd og makt verktøy fra bed-mount verktøykasser og verktøyet bokser. Fjern alle leverer du bære i feltet som sveising stenger, rørlegger fittings eller elektriske kontakter.

• Støvsuge innsiden av verktøykasser og verktøyet bokser med en butikk vakuum som er utstyrt med et utslipp filter. Løsne rusk i hjørnene med et verktøy pensel og vakuum rusk.

Rengjøring

• Se forberedelse instruksjoner for en vannbasert renere/avfettingsmiddel. Bland anbefalt andelen renere og frisk vann i en 5-gallon plast bøtte.

• Skuring innsiden av boksene lastebil-mount filler og rengjøringsmiddel. Fjerne rengjøring resten med butikk vakuum. Tørk inn siden av boksene med tørr filler. Feilfri din sveiseutstyr eller pumper for hånd og slette resten bort med ren filler.

• Drapere en vanntett presenning førerhuset av lastebilen og bakruten av førerhuset. Definer ferskvann slange med en rengjøring flaske vedlegg, eller koble vannslangen til en strøm skive. Fyll dispenser med rengjøringsmiddel.

• Rengjør utstyret og sengen av lastebilen. Skyll renere bort med ferskvann. Tørk alt tørt med ren filler. Rengjør sider av lastebilen sengen rengjøringsmiddel og en ferskvann skylling.

• Brett alle tarps, starter på ytterkantene og folding rengjøring rusk i fortløpende. Transport tarps til en rengjøring anlegget eller disposisjon. Rent tarps for gjenbruk eller kast tarps.