Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt en bruktbil


Hvordan bli kvitt en bruktbil

Kvitte seg med en brukt bil donerer den til veldedighet eller selge den, eller ta det til en restverdi verft som knuser biler. Hvis du donere en bil til veldedighet, kan du skrive den ut på din skatt. Du kan selge din bruktbil online eller via avisannonser. Får bilen ødelagt på en gårdsplass er et alternativ hvis du bare ønsker å kvitte seg med den.

Instruksjoner

• Bestemme hvordan du vil bli kvitt bruktbilen. Vil du få penger for det eller gi det til en god sak? Bestemme hvor mye penger du er villig til å betale for å bli kvitt bilen hvis du ikke kan beholde den. Besøk webområdet Kelley Blue Book (se ressurser) å se hvor mye brukte bilen er verdt før du prøver å bli kvitt den. Gjøre bilen presentabel med en bilvask, og utføre grunnleggende vedlikehold som et oljeskift.

• Sjekk elektroniske og trykte annonser, som automatisk rubrikkannonser (se ressurser), se hvor mye andre tilbud for samme brukt bil. Pris bilen for å bli solgt og gi rom for forhandling. Annonsere på nettsteder som bil rubrikkannonser av staten (se ressurser). Omfatter setninger i annonsen som "må selge" å ta en kjøpers oppmerksomhet.

• Donere bilen til veldedighet for et skattekort. Forskning hjelpeorganisasjoner å finne en som er en kvalifisert 501(c)(3) organisasjon. Besøk donere bilen til veldedighet nettsted (se ressurser) å donere og finne ut om skatt.

• Ødelegge din bruktbil ved å ha det knust på din lokal restverdi tunet. Finn steder som tar bruktbiler ved å gå til webområdet for Super sider (se ressurser) søke etter bilen berging yards i ditt område. Velg staten og byen å finne verft.