Nnywellness.com

Dodge Dakota bakken effekter


Dodge Dakota bakken effekter

Dodge Dakota ble opprinnelig utviklet som en ganske utilitaristisk opphaler, men har siden fått en kultstatus blant syklistene og customizers alike. Bakken effekter kits (front støtfanger, siden skjørt, bakre støtfanger og i noen tilfeller fender add-ons) ble opprinnelig utviklet for å gi bilen bedre aerodynamikk og høyhastighets stabilitet, men mest moderne kits er rettet mer mot estetikk enn funksjonalitet. Høy ridning Dakotas tåler, (teoretisk) til dynamisk nytte selv showiest body kit.

Razzi utstyr for 1987 til 1990

Razzi's body kit plukker opp på Dakota boxy linjer og bærer dem gjennom hele design i skarp-vinklet, 1980 chic. Fasettert søk er tilbake i, slik det fortsatt ser moderne. Med å senke, dette settet kunne låne gamle "Kota en kul Can-Am racer liksom se og er kanskje en av de mest aerodynamisk funksjonelle i alle Dakota body kit design.

Razzi utstyr for 1991 til 1996

Razzis subtile ABS plast kit ser ut som om det kunne lager utstyr for sporten modellen Dodge aldri produsert. Foran air dam ligner lager enhetene som brukes på senere modell lastebiler, men er litt lavere mot bakken. Sideskjørt ta opp under kroppen knipe karakteristisk for denne generasjonen, og blandet pent inn i lager hjulet buene.

W-Type Kit for 1997-2003

Vinger West har en lang historie å produsere flotte kits ganske høy kvalitet for en rimelig penge. Som Dodge fulgt "aero" utviklingen av 1990, så dette settet følger Dakota nå-jevnere kroppspleie. Type-W er subtil nok at det nesten kunne passere for en aksje, og det har to foglights og en ganske stor utløp i lavere radiatoren. Denne store uttak gjør den Type-W kit ideelt for turboladede lastebiler som trenger ekstra luftstrøm for en intercooler. Av funksjonaliteten brukes Gale banker en tilsvarende kit for sin 800-hestekrefter Sidewinder rase lastebil, så dette har noe alvorlig street cred.

Xenon Kit for 2001 til 2004

Xenon vanligvis leverer en kvalitet kit som ser bra ut og passer godt, men det er ikke det rimeligste alternativet. Xenon's kit ikke kunne passere for lager, så det er nok best egnet for de som er Vis-bundet. Med dette settet buet foran air dam og "faux-øses" sideskjørt, kommer ingen til feil turen for en, men det sikkert ville se bra ut på en rekke dypt fat dubs. Ikke Kjøp Xenon's kit med mindre du har råd til Kandy maling og en 4000-watt stereoplaten.